Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
134 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Kaon-team_ TR_DİL_Tps Au_polsat_ok_eurosport_ok D+ok _sİrus Ok_5.8.185 Yazilimlari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hacı bayram Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12-03 a5 arkadaşlar hangi h w yi yükleyeyim modül sökülmüş teşekküerler...
    şu anda üzerinde hangi yazılım var sistem bilgisini yazarmısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende şu an 5.8.183 Stream yazılımı var...sorunsuz çalışıyo...ancak kaon menüyüde çok özledim....cihaz 12.C1.A5.....yüklesemmi acaba...çünkü o kanalları yeniden sıraya dizmek resmen işkence oluyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla bende şu an 5.8.183 Stream yazılımı var...sorunsuz çalışıyo...ancak kaon menüyüde çok özledim....cihaz 12.C1.A5.....yüklesemmi acaba...çünkü o kanalları yeniden sıraya dizmek resmen işkence oluyor...
    183 176 nın modifiyesi ilk önce hemco kanal editörüyle kanal listeni kaydet yazılımdan sonra sunny kanal editörüyle kanalları yeniden yüklersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    183 176 nın modifiyesi ilk önce hemco kanal editörüyle kanal listeni kaydet yazılımdan sonra sunny kanal editörüyle kanalları yeniden yüklersin
    sağol usta......inşallah problem çıkarmaz....ilgilendiğin için sağol....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağol usta......inşallah problem çıkarmaz....ilgilendiğin için sağol....
    çıkarsa dönersin streama kanal listeni sağlama alda ama ben c boardda hiç rastlamadım bu arada cı bölümü yok şu an için ona göre ve streamdan seri tps au yapar kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çıkarsa dönersin streama kanal listeni sağlama alda ama ben c boardda hiç rastlamadım bu arada cı bölümü yok şu an için ona göre ve streamdan seri tps au yapar kolay gelsin...
    kusura bakma usta bilmediğim için soruyorum...CI bölümünün olmaması ne kaybettirir yada ne kazandırır???acaba modül takamayacağım manasınamı geliyor???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal Listesi Yükleyebilirsiniz..! Kaon yazılımda sunny-kaon channel editörünü kullanın..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 7400 12.03.a5 sunny yazılım yüklü teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hacı bayram Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster 7400 12.03.a5 sunny yazılım yüklü teşekkürler...
    modül iptali yapıldıysa 12 03 a5 olmaması lazım iyi kontrol edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an karşımda modül tamamen söküldü cihazdan teşekkürler.
    Konu hacı bayram tarafından (21-07-2007 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 7/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri