Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 7010dcı 2mb çıkartma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha 7010dcı 2mb çıkartma

arkadaşlar herkese merhaba
    kendi üzerindeki fılaj 39vf800a benim taktığım 29w160et
    7010 cığazın fılaşını 29w160et dup dosyasını fılaş yükleme cığazı ile yükledikten sonra cığaza taktım.Fakat cığazı açtığımda (on) yazıp bekliyor yani acılmıyor.
    jtag la aynı dup dosyasını yükledim ve yükleme başarılı birşekilde yüklendi yine cığazı açtığımda (on ) yazıp bekliyor ve açılmıyor
    emulu ve emusuz yazılımları deniyem dedim tabiki emu yazılımıda yüklenmiyor.kabuletmiyor.supersatforum yetkililerin den acil yardım ve cevap ricaediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terbiyeni takıl
    Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (21-07-2007 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çağdaş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    terbiyeni takıl
    yardımı bekle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adminmiz tiker tarafından banlandınız konu açık kalacak anlayan arkadaşlar bakarlarsa talimatı ve yardımı yazarlar bir hafta sonra bakarsınız saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flash değişmeyle bitmez ram de değişecek değişseniz bile cihazınız micom boardlı olduğu için 12 01 a5 yazılımlarını kullanamazsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazista Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    flash değişmeyle bitmez ram de değişecek değişseniz bile cihazınız micom boardlı olduğu için 12 01 a5 yazılımlarını kullanamazsınız
    bildiğim kadarı ile bu işlemlerden sonra13 42 65 olması gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bildiğim kadarı ile bu işlemlerden sonra13 42 65 olması gerekli
    evet doğru biliyorsunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri