Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: 7010dcý 2mb çýkartma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha 7010dcý 2mb çýkartma

arkadaþlar herkese merhaba
    kendi üzerindeki fýlaj 39vf800a benim taktýðým 29w160et
    7010 cýðazýn fýlaþýný 29w160et dup dosyasýný fýlaþ yükleme cýðazý ile yükledikten sonra cýðaza taktým.Fakat cýðazý açtýðýmda (on) yazýp bekliyor yani acýlmýyor.
    jtag la ayný dup dosyasýný yükledim ve yükleme baþarýlý birþekilde yüklendi yine cýðazý açtýðýmda (on ) yazýp bekliyor ve açýlmýyor
    emulu ve emusuz yazýlýmlarý deniyem dedim tabiki emu yazýlýmýda yüklenmiyor.kabuletmiyor.supersatforum yetkililerin den acil yardým ve cevap ricaediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

terbiyeni takýl
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (21-07-2007 Saat 19:50 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý çaðdaþ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    terbiyeni takýl
    yardýmý bekle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adminmiz tiker tarafýndan banlandýnýz konu açýk kalacak anlayan arkadaþlar bakarlarsa talimatý ve yardýmý yazarlar bir hafta sonra bakarsýnýz saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

flash deðiþmeyle bitmez ram de deðiþecek deðiþseniz bile cihazýnýz micom boardlý olduðu için 12 01 a5 yazýlýmlarýný kullanamazsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lazista Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    flash değişmeyle bitmez ram de değişecek değişseniz bile cihazınız micom boardlı olduğu için 12 01 a5 yazılımlarını kullanamazsınız
    bildiğim kadarı ile bu işlemlerden sonra13 42 65 olması gerekli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bildiðim kadarý ile bu iþlemlerden sonra13 42 65 olmasý gerekli
    evet doðru biliyorsunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri