DENÝZLÝ - Denizli'nin Çivril ilçesinde marangozluk yapan Osman Kaplan'ýn þansý 1999 yýlýnda döndü. Ödeyemediði çekler yüzünden cezaevine giren Kaplan, namý diðer 'Loto Osman', çýktýktan iki gün sonra, Sayýsal Loto'dan 340 milyar lira kazandý.
Büyük ikramiyenin ardýndan eþinden ayrýlan, lüks bir hayat sürdürüp sürekli âþýk olan ve 'kayýp akrabalarýna kavuþan' Kaplan, üç yýl içinde servetini bitirip baþladýðý yere döndü. Üstelik sadece 340 milyarlýk ikramiyenin dibini görmekle kalmadý... Son üç yýlda Sayýsal Loto'da 20 kez beþ tutturan 'Loto Osman', 'paranýn nasýl bittiðini kendisinin de anlamadýðýný' söyledi. Yaþamýný Sayýsal Loto'ya endekslediðini belirten Kaplan, "Çivril þahittir. Üç yýlda 20 kez beþ tutturdum. Benim yeryüzündeki tek güvencem Sayýsal Loto. Sayýsal Loto'yu çýkaranlar saðolsun. Param bitme noktasýna geldi, ancak hiç moralimi bozmuyorum. Nasýlsa yakýnda yine büyük ikramiyeyi kazanacaðým" dedi!
'Gizemli milyarder'
Çocukluk arkadaþlarý da Kaplan'ýn yeniden büyük ikramiyeyi kazanacaðýna inanýyor: Tünay Yazýcý, Çivril'de birçok fakiri sevindirdiðini belirterek, "Osman, yine zengin olacak. Ýnanmamak elde deðil. Kim 20 kez beþ tutturuyor. Müthiþ þanslý" dedi. Turgay Sarý da, Osman Kaplan'ýn 'gizemli biri' olduðunu belirterek, "Osman yine milyarlarý tutturacak. Buna Çivrilli þaþýrmaz" dedi.
Orta Asya'dan hýsým!
Para, 40 yaþýndaki Osman Kaplan'ýn hayatýný bir anda deðiþtirdi. Ýki çocuk babasý talihli, önce iki daire verip eþinden boþandý, kendisine de Volkswagen Passat marka otomobil aldý. "Sayýsal'dan para çýkar çýkmaz, çok beðendiðim þarkýcý Pýnar Þirin
ile niþanlandým" diyen 'Loto Osman', Ýzmir Hilton Otel'de görkemli bir niþan yaptý. Törene 20 milyar lira harcayan Kaplan, altý ay sonra niþanlýsýndan ayrýldý. Yeni aþklar birbirini kovaladý...
'Loto Osman hikâyenin kalan kýsmýný da þöyle anlattý: "Daha sonra akrabalarým çoðaldý. Önceleri borç para isterim endiþesiyle herkes benden kaçarken, ikramiyeden sonra neredeyse bütün Çivril akrabam oldu. Kars, Kayseri ve Zonguldak'tan bile akrabalarým çýktý. Ben nereden akraba olduðumuzu anlayamadým, ama onlar Orta Asya'ya kadar uzanýp bir yerlerden tutturdu! O kadar yol kat edip gelmiþler diye, her birine 150-200 milyon lira para veriyordum. Çok sayýda fakir gencin düðününü yaptým. Emniyet, jandarma, milli eðitim gibi resmi kurumlara, güneþ enerjisi, bilgisayar sistemleri kurdurdum. Sürekli âþýk oldum. Para varken aþk da güzeldi. Para bitti, aþklarým da bitti."
Þimdi Ýse arabasý ve evi gitti nette gezerken buldum

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri