REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 94002vci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha 94002vci

arkadaşlar 94002vcı diger 9400 lerden farkı nedir bilen var mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı spil45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 94002vcı diger 9400 lerden farkı nedir bilen var mı
    9400v2cı animasyon menulu ve 2 mb hafızaya sahip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah sağ ol kosavalı ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki benimki topfielt 5000 cısky 9400vcı ya cevirmiştim oda 2mby oldugunu biliyorum . 94002vcı yukleyebilirmiyim.olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surmene61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki benimki topfielt 5000 cısky 9400vcı ya cevirmiştim oda 2mby oldugunu biliyorum . 94002vcı yukleyebilirmiyim.olurmu
    Hayır olmaz arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevabın için tesekkur ederim kosovalı arkadasım sebebini acıklık vererek anlata bilirbisin bilgi mayetinde tesekkur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surmene61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevabın için tesekkur ederim kosovalı arkadasım sebebini acıklık vererek anlata bilirbisin bilgi mayetinde tesekkur ederim
    Yazılımsal ve sistem olarak farklılıklar var Neden 94002vcı dendigini merak edersenizde sayet uysaydı böyle birşey 94002 vcı cıkarmıydı? Yada diger serilere adepte edilebilseydi. Bu yüzden her yazılım birbirine uymamaktadır.

SAT-9450CI-9400V2 CI ( 2 MB Vulcan )Uyan model bunlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkur ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 VCI ile ayni sadece flash 2 Mb.Flash büyük olduğu için oyun hesap makinesi ekranı bölme vb özellikler var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart peki..

9400 VCI ya 2MB Flash taktıramazmıyız ve kaça patlar? (9700 CIM a da 2 MB flash takılırmı)
    Konu dragutcim tarafından (07-06-2007 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bir cihaz daha ekledim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri