REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon
144 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Yeni Anketimiz Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl? Oy verdiginiz parti şasırtımı yoksa husranamı ugrattı?

Bu ankette sizlere sunu soruyoruz .Oyların dagılımı size göre beklenen sonucmuydu ?

ANKET SİYASİ MESAJLARA ACILMIŞTIR. İLERİ GİDİLMEDİKÇE MESAJ SİLİMİ OLMAYACAKTIR. HERKES ÖLÇÜLÜ YAPARSA KİMSE KİMSEYİ KIRMAMIŞ OLUR. NEOLDUYSA VATAN HAYIRLI OLSUN.

SERKAN YILMAZ
    Konu Admin tarafından (23-07-2007 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben akpnin bu kadar oy alacagını tahmin etmiyordum acıkcası.Beni birde sp ve gp sasırttı oyları cok az

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten Ağar'da istifasını açıklamış. Daha erken ama meclise üç partinin ve birde bağımsızların girmesi kesin gibi görülüyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekledigim oldu !!!!!!!!!!!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekledigim gibiydi çünki halkımız görüyor analiz ediyor ve kararını veriyor
    sonuç ne olursa olsun milletimize hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklenen sonuç buydu sn dönemde yaşanan cumhurbaşkanlığı seçimiyle meydana çıkan polemikler iktidar partisinin oylarını artırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beklenen sonuç buydu sn dönemde yaşanan cumhurbaşkanlığı seçimiyle meydana çıkan polemikler iktidar partisinin oylarını artırdı
    Oy artmış ama cıkan milletvekili sayısı digerine göre fazla olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beklediğim Sonuçlar gelmedi açıkçası , demekki bizim vatandaşımız kurtuluş savaşında ölen yüzbinlerce şehidinin kanıyla söke söke alınan vatanının , bu iktidar sayesinde güneydoğu bölgesinde şanlıurfa topraklarının israillilere 50 yıl sonra devredilmek kaydıyla satılması ile tatil yörelerininde avrupalılara satılmasını benimsemiş . Helal olsun benim yurdum insanına demekten başka bir yol kalmıyor .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Genç partinin oyları cok düşmüş.Ve yine 5 ci partı sanırım mecliste.Ayrıca bagımsızlarda baya milletvekili cıkardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet sonuç bu. Demek ki Türk halkının %45'i halinden memnun. Demek ki ülke günlük güneşlik bir mutluluk bir huzur her şey toz pembe. Nerede şikayetçi işçi, memur, evinde aş pişiremeyen ev kadınları. Nerede ülke satılıyor diyenler. Demek ki her şey boş. Ama bundan sonra kimse alanlara dökülmesin boşuna. Tüekiye'de yaşayan tüm insanlara şunu demek istiyorum. Altta Kalanın Canı Çıksın!

Sayfa 1/15 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri