%45 civarında bekliyordum.biraz üstünde çıktı
Bekledigim Tabloydu
Beklemedigim Tabloydu
%45 civarında bekliyordum.biraz üstünde çıktı
akp%40 chp %22 mhp%17 bagımsızlar %28 beklıyordum bu bıraz anormal benım içinde
türkiye yol ayrımındaydı...maalesef uçurumu seçti...vatanın her karış toprağı para karşılığı satılıyor....üstelik başbakan diyorki 'rum,yunan ,ermeni,yahudi farketmez...parayı basana satarım'....bi satılmadık ziraat bankası ve sosyal güvenlik kuruluışlarının gayrimenkulleri vardı...evelallah onlarıda satmak için gizli kararnameyi çıkarttılar 5 gün önce....siz aklınızı kullanmak yerine yeni bir Atatürk bekliyor olabilirsiniz...ama unutmayın..Atatürk 1 kere geldi ve anormal üstü işler başardı...bu dakikadan sonra şu ayet-i kerimi hatırlatmak isterim...'Allah aklını kullanmayanların üzerine necaset yağdırır''....selametle..
Ben %45-50 arasında olabileceğini düşünüyordum, CHP'nin bu kadar az almayacağını MHP'ninde barajı aşamayacağını düşünüyordum. Sadece AKP ile ilgili düşüncelerim gerçekleşti. Hayırlısı olsun.
iyi oldu sevindim
seçimin sonucu:demokrasi kazandı
açıkcası ak partiyi ben 42 civarlrında bekliyordum diğerlerindeki tahminim tuttu
bu demokrasinin ne olduğunu anlayamadım.herkes neresinden tutarsa o tarafa gidiyor boş bir çuval doldur ha doldur bir türlü dolmuyor hala boş.seçimi akp kazandı,ama sadece o kazandı,benim güzel ülkem,milletim kaybetti.diyeceksinizki olurmu her .iki kişiden biri oyunu verdi.doğru ,ama bu dediğimi gayet net göreceksiniz.bu büyük MİLLET tarih boyunca neler gördü.gerçi bu denlisinide hiç görmedi.ülke uçurumun eşiğinde herkes yukarı bakıyor ama uçurumun birde aşağı kısmı var onu görmeyenler gördüklerinde inşallah düşmüş olmayız.söylenecek şey çok ama bir musibet bin nasihattan yeğdir.YÜCE ALLAH BU MİLLETİ KORUSUN, ZEVAL VERMESİN ,DAİM KILSIN.
sevgili arkadaslar ceşmise mazi derler gaziler belli onun için polemik yapmayalım sevselerde sevmeseler de AKP BU MİLLETİN HÜR İRADESİYLE SECİLDİ . ONUN İÇİN .kimsenin milletin hür iradesine hükmetmeye kalkmasın kalkanlarda cevabını sandıkta aldı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri