REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 10/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

%45 civarında bekliyordum.biraz üstünde çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp%40 chp %22 mhp%17 bagımsızlar %28 beklıyordum bu bıraz anormal benım içinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye yol ayrımındaydı...maalesef uçurumu seçti...vatanın her karış toprağı para karşılığı satılıyor....üstelik başbakan diyorki 'rum,yunan ,ermeni,yahudi farketmez...parayı basana satarım'....bi satılmadık ziraat bankası ve sosyal güvenlik kuruluışlarının gayrimenkulleri vardı...evelallah onlarıda satmak için gizli kararnameyi çıkarttılar 5 gün önce....siz aklınızı kullanmak yerine yeni bir Atatürk bekliyor olabilirsiniz...ama unutmayın..Atatürk 1 kere geldi ve anormal üstü işler başardı...bu dakikadan sonra şu ayet-i kerimi hatırlatmak isterim...'Allah aklını kullanmayanların üzerine necaset yağdırır''....selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben %45-50 arasında olabileceğini düşünüyordum, CHP'nin bu kadar az almayacağını MHP'ninde barajı aşamayacağını düşünüyordum. Sadece AKP ile ilgili düşüncelerim gerçekleşti. Hayırlısı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oldu sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçimin sonucu:demokrasi kazandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açıkcası ak partiyi ben 42 civarlrında bekliyordum diğerlerindeki tahminim tuttu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatdincc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seçimin sonucu:demokrasi kazandı
    bu demokrasinin ne olduğunu anlayamadım.herkes neresinden tutarsa o tarafa gidiyor boş bir çuval doldur ha doldur bir türlü dolmuyor hala boş.seçimi akp kazandı,ama sadece o kazandı,benim güzel ülkem,milletim kaybetti.diyeceksinizki olurmu her .iki kişiden biri oyunu verdi.doğru ,ama bu dediğimi gayet net göreceksiniz.bu büyük MİLLET tarih boyunca neler gördü.gerçi bu denlisinide hiç görmedi.ülke uçurumun eşiğinde herkes yukarı bakıyor ama uçurumun birde aşağı kısmı var onu görmeyenler gördüklerinde inşallah düşmüş olmayız.söylenecek şey çok ama bir musibet bin nasihattan yeğdir.YÜCE ALLAH BU MİLLETİ KORUSUN, ZEVAL VERMESİN ,DAİM KILSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Masal??
    Asıl sizler bu at gözlüklerini çıkarıp bakın etrafınıza, göz boyamaları geçin.
    Aslında aşağıdaki link önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını,Türkiye'yi nelerin beklediğini,Seçim sonuçlarının nasıl böyle olduğunu az çok açıklıyor

*DTP ve AK Parti birbirlerini kutladı
    23 Temmuz 2007 Pazartesi 14:51
    Van'da DTP ve AK Partili'ler seçim sonrası birbirlerini kutladılar.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

*Talabani Erdoğan'ı kutladı23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:49

Talabani, Erdoğan’a bir kutlama mesajı gönderdi. İşte şunları söyledi;
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar ceşmise mazi derler gaziler belli onun için polemik yapmayalım sevselerde sevmeseler de AKP BU MİLLETİN HÜR İRADESİYLE SECİLDİ . ONUN İÇİN .kimsenin milletin hür iradesine hükmetmeye kalkmasın kalkanlarda cevabını sandıkta aldı

Sayfa 10/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri