REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kutlarım güzel cevap. dediğim gibi hazım sorunu var. ülkeyi % 50 lik idare edemez deyip %20 lik grubun idare etmesini istiyorlar. yesinler. müshil lazım herhalde. bol miktarda müshil. saygılar.
    bana bak tosunum...efendi ol terbiye sınırlarını zorlama....güzel cevap dediğin zat benim yazdıklarım üzerine bişeyler zırvalamış....baktım şu an offline...onun için ona hitaben yazmıyorum....delikanlı olsaydı ben offline değilken bana yazardı....sen bide kalkmış bu adama şakşakçılık yapıyorsun ve üstelik terbiye sınırlarını zorluyorsun...otur oturduğun yerde efendi ol....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana bak tosunum...efendi ol terbiye sınırlarını zorlama....güzel cevap dediğin zat benim yazdıklarım üzerine bişeyler zırvalamış....baktım şu an offline...onun için ona hitaben yazmıyorum....delikanlı olsaydı ben offline değilken bana yazardı....sen bide kalkmış bu adama şakşakçılık yapıyorsun ve üstelik terbiye sınırlarını zorluyorsun...otur oturduğun yerde efendi ol....
    yaz cekinme biz herkesin fikrine acıkız. fikirlere saygı acısında en büyük efelik efendiliktir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben %45-50 arasında olabileceğini düşünüyordum, CHP'nin bu kadar az almayacağını MHP'ninde barajı aşamayacağını düşünüyordum. Sadece AKP ile ilgili düşüncelerim gerçekleşti. Hayırlısı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi oldu sevindim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçimin sonucu:demokrasi kazandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sedatdincc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seçimin sonucu:demokrasi kazandı
    bu demokrasinin ne olduğunu anlayamadım.herkes neresinden tutarsa o tarafa gidiyor boş bir çuval doldur ha doldur bir türlü dolmuyor hala boş.seçimi akp kazandı,ama sadece o kazandı,benim güzel ülkem,milletim kaybetti.diyeceksinizki olurmu her .iki kişiden biri oyunu verdi.doğru ,ama bu dediğimi gayet net göreceksiniz.bu büyük MİLLET tarih boyunca neler gördü.gerçi bu denlisinide hiç görmedi.ülke uçurumun eşiğinde herkes yukarı bakıyor ama uçurumun birde aşağı kısmı var onu görmeyenler gördüklerinde inşallah düşmüş olmayız.söylenecek şey çok ama bir musibet bin nasihattan yeğdir.YÜCE ALLAH BU MİLLETİ KORUSUN, ZEVAL VERMESİN ,DAİM KILSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açıkcası ak partiyi ben 42 civarlrında bekliyordum diğerlerindeki tahminim tuttu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn Deniz BAYKAL nihayet beklenen açıklamayı şuan yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmişi unutmadan yaşamak gerekir. istikrar ve gelecek için vatanımıza hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pek karışmak istemiyorum ama istikrar istikrar diyorsunuz.İstikrarı yapan akp değil akp'den önce Kemal Derviş'in tohumlarını ektiği politikadır.
    Kemal Derviş uygulamaya koydu ama meyvelerini toplayamadan seçim yapıldı akp iktidara geldi.Suya sabuna dokunmadan Derviş'in yaptıklarıyla bu hale geldik ve büyüme oldu.Bunu R.T. Erdoğan'da doğrulamıştır.

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri