Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 13/15 İlkİlk ... 3456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili arkadaşlar tartışmalarınızı ve fikirlerinizi saygı ve sevgi sınırlarını aşmadan yapın bizleride mesaj silmek veya konu kapatmak zorunda bırakmayın LÜTFEN!!!

Adı gecen kişiler Türk halkının bizleri temsil etsin diye meclise yolladığımız kişilerdir...Doğrudur yanlıştır tartışalım konuşalım ama hitap şeklimize dikkat edelimki tartışmalar sonuç getirsin yoksa bu tartışmalar affınıza sığınarak mecazi anlamda söylüyorum ''it dalaşından'' öteye gitmez.

LÜTFEN DİKKAT UYARMAK ZORUNDA KALMAYALIM

Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazın ortasında cahil vatandaşa kömür verdiler okişilerde tayyibe oy verdiler yazıklar olsun oyunu satana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ysagdic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazın ortasında cahil vatandaşa kömür verdiler okişilerde tayyibe oy verdiler yazıklar olsun oyunu satana
    sevgili kardeşim tuzu kuru kardeşim bende dün kömür aldım bende cahilim kar yagıncamı vereceklerdi unutmaki bu ülkede çok kötü şeyler yaşandı birileri kitap fırlattı 50 sene bunun borcunu ödeyeceyiz ve onlar hala yerinde oturuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaymaklı kadayıf gibi sonuç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaymaklı kadayıf gibi sonuç
    ileride israil 'in bir parçası olmak sana dokunmuyorsa senin tercihindir kardeş....ben buna bişey diyemem......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ileride israil 'in bir parçası olmak sana dokunmuyorsa senin tercihindir kardeş....ben buna bişey diyemem......
    deve kuşu gibi kafanızı kuma sokmuşsunuz ayni şeyleri sayıklayıp duruyosunuz türkler avrupada ev arsa iş yeri alırken iyi yabancılar türkiyede alırken vatan satılıyor bırakın bu safsataları bu ülkeyi yüzde yirmilerin dedeleri kurtarmadı türk milletinin top yekün müdafası ile kurtarıldı kimsenin bi yerleri sattıgı yok boşuna debelenmeyin demokrasinin geregi çogulculuk geregi bu hükümet beş yıl daha görevdedir milletin iradesi ile hepimize hayırlı olsun.
    Konu balıkcı57 tarafından (26-07-2007 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deve kuşu gibi kafanızı kuma sokmuşsunuz ayni şeyleri sayıklayıp duruyosunuz türkler avrupada ev arsa iş yeri alırken iyi yabancılar türkiyede alırken vatan satılıyor bırakın bu safsataları bu ülkeyi yüzde yirmilerin dedeleri kurtarmadı türk milletinin top yekün müdafası ile kurtarıldı kimsenin bi yerleri sattıgı yok boşuna debelenmeyin demokrasinin geregi çogulculuk geregi bu hükümet beş yıl daha görevdedir milletin iradesi ile hepimize hayırlı olsun.
    arkadaş nedir bu %20 lik dilim,bölücülük yapmaya gerek yok burada bulunanlar seçim için beklentilerini veya çekincelerini yazıyor.bu yüce millet seçimini yapmış ve iktidarı belirlemiştir saygımızda sonsuzdur,ben müslüman bir türk milliyetçisi olarak bu iktidarı tasvip etmiyorum düşüncelerimi paylaşıyorum,seçileninde bu yüce milleti temsiil hakkına sahip olduğunu(hemde ezici bir şekilde) biliyorum vede saygı duyuyorum ,icraatlara hep beraber bakacaz,inşallah hayırlısı olur,ayrıca sen kafanı kuma sokmaki sonuçlarını hep beraber görelim.selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak bey kardeşim elmayla armutu birbirine karıştırma....senin ülke vatandaşının bireysel manada gidip ev otel bilmemne alması başkadır,dünyada geçer akçe olan amerikan dolarını basan ülkenin gizli servisi CIA'nın örgütlü bir biçimde hemde malına talip olduğu hiç kimseyle pazarlık yapmaksızın parayı basıp alması farklıdır..bu 1..bu ülkeyi topyekün herkes kurtardı itirazımız yok ancak seninle aynı düşünmeyenleri halk parti kefesine koyman ancak cehaletten kaynaklanır...benim için sen neysen halk partiside odur..bu 2...debelenmek ancak sana ve senin zihniyetindekilere yakışan bi davranıştır....ben insan olmaktan herhangi bi zarar görmediğim için insanca davranmaya devam ediyorum.... bu 3....çoğulculuk demokrasisi bu ülkenin kuralıdır itirazımız yok...ancak her zaman doğruyu bulma metodu olarak geçerli değildir....bu 4....burada bişeyler yazıp paylaşacaksan daha sağlam bişeyler ortaya koy...bu da 5.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak bey kardeşim elmayla armutu birbirine karıştırma....senin ülke vatandaşının bireysel manada gidip ev otel bilmemne alması başkadır,dünyada geçer akçe olan amerikan dolarını basan ülkenin gizli servisi CIA'nın örgütlü bir biçimde hemde malına talip olduğu hiç kimseyle pazarlık yapmaksızın parayı basıp alması farklıdır..bu 1..bu ülkeyi topyekün herkes kurtardı itirazımız yok ancak seninle aynı düşünmeyenleri halk parti kefesine koyman ancak cehaletten kaynaklanır...benim için sen neysen halk partiside odur..bu 2...debelenmek ancak sana ve senin zihniyetindekilere yakışan bi davranıştır....ben insan olmaktan herhangi bi zarar görmediğim için insanca davranmaya devam ediyorum.... bu 3....çoğulculuk demokrasisi bu ülkenin kuralıdır itirazımız yok...ancak her zaman doğruyu bulma metodu olarak geçerli değildir....bu 4....burada bişeyler yazıp paylaşacaksan daha sağlam bişeyler ortaya koy...bu da 5.....
    sagol arkadasa saymayi ogrettin.birde 4. maddeye katiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim kesinlikle beklemedigim bir sonuç kendimi hazırlamıştım akp nin şerrinden kurtulacagız diye ama hüsrana ugradım. tabiki halkımız dogru kararı verecek kudrette ve sonuca saygı duyuyorum gönül isterdi ki vatanına sahip çıkan bu vatanın bölünmez bütünlügünü koruyacak ve kollayacak biri gelsin kimsenin karşısında boynu bükük kalmayacak iktidar hayallerimdeydi. inşallah hevesimiz bir dahaki seçimde gerçekleşir. ne mutlu türküm diyene yaşasın türk milliyetçiligi

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 3456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri