REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 4/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
144 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun beklenen oldu ak partiyi tebrik ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet demokraik bir ortamda kararını verdi.Vatana Millete hayırlı olsun.
    Mecliste 3 partinin olması daha iyi oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatanı satıyolarmış , laiklik elden gidiyomuş , cumhuriyet elden gidiyomuş , bu ülkeye yunanlılardan daha çok zarar veriyolarmış , kurtuluş savaşında dökülen kanların hakkını vermiyorlarmış mış mış mış.. insanların böle öcü masallarına karınları tok böyle şeylere inanıyor görünenler acaba gerçekten inanıyorlarmı askerde bir deyim vardır ( malmısın mallığamı vuruyorsun ) gerçekten öylemi geçin bunları bu milletin bunlara karnı tok yemezler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkese hayırlı akşamlar,3 parti ve bağımsızları bekliyordum ama bu yüzdeleri beklemiyordum. halkın tepkisi sandığa yansımadı,yine büyük milletimiz sağ duyuyu bir tarafa bırakıp mazlumu koruma,alternatif yok,c.başkanı yaygarasıyla şark cambazlığı oyununa gelmiş,duygusal davranmış,bu sonucu aylar öncesinden kestiren buna göre planlarını yapan iktidarın oyununa gelmiş,maalesef diğer liderlerde bu oyunun piyonu olmuştur.şimdi satrancın bir tarafında iktidar bir tarafında abd ve ab ,yandan orta boş kaleye gol.bu millet bunlara layıksa çekecektir.bir bilge kaan lazım ama yinede hayırlı olsun temennisi taşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında kardesler 400 milletvekili olacaktı ama olmadı neyse vatana millete hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklenen bir tabloydu.ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin beklediği bir sonuc . milletimize ve devletimize hayırlı olur inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar aslında ak parti en az 400 milletvekiliyle gelmeliydi o zaman türkiye güllük gülistanlık olurdu.bizim milletimiz hala uyanamamış.şu 5 senelik dönemdeki huzur ve ekonomik istikrarı göremiyenler artık uyansınlar.çok şükür ak parti yine iktidar oldu.RECEP TAYYİP ERDOĞANA Başarılarının devamını diliyorum.ALLAH Yardımcısı olsun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim insanlarımız bu kadarmı saf arkadaşlar ne yazıkkı maskelerın arkasındakı gerçek suratları gorememişler.bagımsızlarla kardeş kardeş destek olurlar birbirlerine mecliste ...Allah sonumuzu hayırlı etsın Ülkeme zeval vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçlar vatan ve millet için hayırlı olsun

Sayfa 4/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri