Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 8/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yazıkki halkımızın eğitim seviyesini gösteren bir tablo.
    Insanlarımız çok az gazete okuduğu belli ve doğruları göremiyor.
    Türkiyenin halkı %54 çok şükür ileri görüşlü, diğerleri kömür ve makarnalan
    kandırılabiliyor demekki. Umarım işler yolda gider ve huzur olur bu ülkede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oy dağılımı bence de süperdi herkes ettiğini buldu hayırlısıda buydu zaten......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım herkesin gözden kaçırdığı nokta var kimse neden bağımsız olarak meclise giren bir partinin varlığından bahsetmiyor?Asıl tehdit AKP'mi CHP'mi yoksa bu insanlarmı?Yarın gurup oluşturacaklar bildiğim kadarı ile yeterli sayılarıda var sonra secim vaadleri olan ermenistan eyaletini kurmak için bağırıp çağıracaklar.Biri bana anlatabilirmi şuan hapisde olupta bir insan nasıl millet vekili seçilebilir?

Şuan bence en büyük sorun bu meclise giren aponun yaltakcısı bu insanlar.Bir sözümde bunlara oy veren şerefsizlere köpek bile yediği kaba s....mış demişler köpek kadar bile olamadınız.Allah hepinizin belasını versin.

Aslında yazacağım daha ağır şeyler varda sanırım forum kurallarının en sonuna dayandım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
    Alıntı KAON-TR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanırım herkesin gözden kaçırdığı nokta var kimse neden bağımsız olarak meclise giren bir partinin varlığından bahsetmiyor?Asıl tehdit AKP'mi CHP'mi yoksa bu insanlarmı?Yarın gurup oluşturacaklar bildiğim kadarı ile yeterli sayılarıda var sonra secim vaadleri olan ermenistan eyaletini kurmak için bağırıp çağıracaklar.Biri bana anlatabilirmi şuan hapisde olupta bir insan nasıl millet vekili seçilebilir?

Şuan bence en büyük sorun bu meclise giren aponun yaltakcısı bu insanlar.Bir sözümde bunlara oy veren şerefsizlere köpek bile yediği kaba s....mış demişler köpek kadar bile olamadınız.Allah hepinizin belasını versin.

Aslında yazacağım daha ağır şeyler varda sanırım forum kurallarının en sonuna dayandım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklemediğm bir seçim oldu ama tek üzüntüm 24 tane bağımsız kansız dtp li milletvekili seçilmesi oldu hele bir tanesi hapishanede seçilmişki nerde yaşıyoruz burası neresi demek bağırmak istiyorum biz TÜRKİYE Cumhuriyetinde yaşıyoruz ve o kadar şehit verirken 24 tane kansız milletvekili seçiliyor malesef çok üzüntülüyüm bu duruma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekledigim bir taploydu buda oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklediğim sonuçtu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekledim bir tablo çıktı sadece ak partinin %47almasını beklemiyodum 4-5 puan kadar daha az bekliyodum.meclisede 2 parti girseydi çok daha iyi olcaktı ama bidahaki seçime inş daha çok sandalye ile gelcek ak parti...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende akp yi %/40 civardarında bekliyodum, hemen hemen beklenen sonuçlar çıktı denilebilir ülkemize hayırlı olsun.Ama ülkemizde ciddi sorunlar da yaşanacağı kesin.Ne diyelim yaşasın türkiye:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk insanı., mazlum rolüde oynasa mazluma hiç bir zaman vurmamıştır.aksine el tutmuştur. bu da kendini bu seçimde göstermiştir. allah hayırlı etsin.

Sayfa 8/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri