REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlar ben buraya medeni ölçüler cercevesinde yazı yazdım ama benim yazım buradan siliniyor benim yazdıgım mesajda hiç kimseye hakaretimde yok bende kendi fikirlerimi yazdım benim mesajım niye siliniyor.lütfen bu konuda beni aydınlatın. sevgili yönetici arkadaslar . bir cevap yazan cıkar insallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beklenen oldu muhtıracılar ve sivil uzantıları kaybetti halk kazandı
    endişem bu milletin rahatı istikrarı birilerini trahatsız ediyor milletin kursağında bırakmaları .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaşlar ben buraya medeni ölçüler cercevesinde yazı yazdım ama benim yazım buradan siliniyor benim yazdıgım mesajda hiç kimseye hakaretimde yok bende kendi fikirlerimi yazdım benim mesajım niye siliniyor.lütfen bu konuda beni aydınlatın. sevgili yönetici arkadaslar . bir cevap yazan cıkar insallah
    hangi mesajınız bana pm ile ulaşın bakalım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metsem25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vatanı satıyolarmış , laiklik elden gidiyomuş , cumhuriyet elden gidiyomuş
    Masal??
    Asıl sizler bu at gözlüklerini çıkarıp bakın etrafınıza, göz boyamaları geçin.
    Aslında aşağıdaki link önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını,Türkiye'yi nelerin beklediğini,Seçim sonuçlarının nasıl böyle olduğunu az çok açıklıyor

*DTP ve AK Parti birbirlerini kutladı
    23 Temmuz 2007 Pazartesi 14:51
    Van'da DTP ve AK Partili'ler seçim sonrası birbirlerini kutladılar.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

*Talabani Erdoğan'ı kutladı23 Temmuz 2007 Pazartesi 15:49

Talabani, Erdoğan’a bir kutlama mesajı gönderdi. İşte şunları söyledi;
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sahsi fikrim turk insanı bu secimde kendi kendini yaktı.bu halka hersey mustahaktır.
    merak ediyorum ak parti daha hangi kamu kurumunu satacak?
    ya da memur alımlarında aldıgı imam v.s sayısını 2 ye katlayıp devlet içerisinde kadrolaşmaya devam edecek mi?
    ya da yabancılara bir cok konuda peşkeş cekmeye devam edecek mi?
    hepsinin cevabıda evet.
    yazık bu millete demiyorum.cunku milletin kendisi boyle istedi.16 milyonda fazla vatandas boyle istedi.mustahaktır.
    ben bir universite ogrencisi olarak artık gelecegimizden kaygı duyuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanmur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sahsi fikrim turk insanı bu secimde kendi kendini yaktı.bu halka hersey mustahaktır.
    ya da memur alımlarında aldıgı imam v.s sayısını 2 ye katlayıp devlet içerisinde kadrolaşmaya devam edecek mi?
    hepsinin cevabıda evet.
    yazık bu millete demiyorum.cunku milletin kendisi boyle istedi.16 milyonda fazla vatandas boyle istedi.mustahaktır.
    millet istediyse sadece saygı duyacaksın şuna emin olki bende sizin gibi ögrencilerden kaygı duyuyorum istersen önemli yerlere muhalefetten memurlar alsın onların yaptıgı yolsuzlukların hesabını sayın erdogan versin artık akp yi içinize sindirin sen bir parti göster birilerinin eteyinin altına saklanmadan bazı kurumları arkasına almayaN demekki kurumların istedigi degil halkın isteyi olur halkın isteyine saygı gösterin yaşasın cumhuriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternetten SeÇİm Öncesİ Anketlere Bakarsak DoĞru Çikiyor Ama Benİm BekledİĞİm Bu DeĞİldİ AÇikÇasi.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanmur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hepsinin cevabıda evet.
    Tabi bu senin fikrin.Ama ben kendimi yaktığıma inanmıyorum.Yakındaki uzak geçmişi bilmeden konuşuluyor pek çok zaman özelleştirmeler ne zaman başladı ve ne için başladı.Şu an ki düzen de en kötünün en iyisi AK parti.% 46 oy almış sa bide ne demeli daha.Başka parti var mı ? nerde o zaman.Türkiye me hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumlarınıza saygı duyuyorum bu milletin tercihi.
    gelecek bize en guzel cevabı verecek.o zaman kim haklı kim haksız ortaya cıkacak.
    umarım ben haksız cıkarım.fakat hiç zannetmiyorum.
    bakınız kpss de memur alımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

beklediğim gibi oldu:45:

Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri