İçimize pkk nın adamları girdi özellikle meclise oyuna fena geldik ..Ak parti keşke % 70 oy alsaydıda bu pkk militanları( bagımsız pkklılar) gelmeseydi
Bekledigim Tabloydu
Beklemedigim Tabloydu
ak partinin gelecegi zaten belliydi neden karşısında bir lider yoktu mhp bakıyon devlet bahceci pasif kalıyodu chp ye bakarsan deniz baykal oldugu sürece parti bitik dp zaten bitmişti genc parti bir hata yaptı barajı aşamadı digerlerinde zaten umutsuz vakka geriye ak parti kalıyodu oda ipi gögüsledi ama bir tek şey var artık eskisi gibi sol veya sağ eyimli kimse kalmamış tv de gördüğüm bir tek canımızı sıkan dtp nin bagımsızları gene sorun olacaklar ülkeye sonumuz iyi olur inşallah bu ülke bizim sahip cıkalım bayrağımıza vatanımıza HER ZAMAN BU VATAN TÜRKLERİNDİR VE TÜRK KALACAKTIR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ANKET SİYASİ MESAJLARA ACILMIŞTIR. İLERİ GİDİLMEDİKÇE MESAJ SİLİMİ OLMAYACAKTIR. HERKES ÖLÇÜLÜ YAPARSA KİMSE KİMSEYİ KIRMAMIŞ OLUR. NEOLDUYSA VATAN HAYIRLI OLSUN.
Supersatforum
durmak yok yola devam.....
![]()
![]()
Canımızı Ayyıldıza Feda Etmişiz
![]()
Nekadar pkk lı varsa 1000 katı kadarda TÜRK ASLANLARI var
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene
![]()
mrb beklediğim bir sonuçtu ülkemize hayırlı olmasını diliyorum bazı arkadaşlarada diyorumki kıskanmayın çalışan her zaman kazanır...Durmak yok yola devam her şey TÜRKİYE için saygılar....
dosta selam akyola devam fakat benim istediğim olmadı.48 /50 benimdi eşdost34/38 di maaalesef bizler 46 lı olduk sağlık olsun
beklediğim sonuçtu
Beklenen oldu muhtıracılar ve sivil uzantıları kaybetti halk kazandı
endişem bu milletin rahatı istikrarı birilerini trahatsız ediyor milletin kursağında bırakmaları .
sahsi fikrim turk insanı bu secimde kendi kendini yaktı.bu halka hersey mustahaktır.
merak ediyorum ak parti daha hangi kamu kurumunu satacak?
ya da memur alımlarında aldıgı imam v.s sayısını 2 ye katlayıp devlet içerisinde kadrolaşmaya devam edecek mi?
ya da yabancılara bir cok konuda peşkeş cekmeye devam edecek mi?
hepsinin cevabıda evet.
yazık bu millete demiyorum.cunku milletin kendisi boyle istedi.16 milyonda fazla vatandas boyle istedi.mustahaktır.
ben bir universite ogrencisi olarak artık gelecegimizden kaygı duyuyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri