Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 6/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar acikcasi bekledigim sonuc cikmadi AKP nin biraz daha fazla yani 50 nin üzeri alacagina düsünüyordum.Hala Gp ye oy veren var bana sürpriz oldu.Müzelik politikacilar artik siyaset müzesine gitmesi gerektigini gördüm.Ölünceye kadar siyaset olmaz ya memlekette genc mi kalmadi ya.Dede siyaset meslegine cocuklarina devretmek istemiyor pes ya.MHP siyasete renk katacak dogrunun yaninda olacak.ama bazi bagimsiz adaylar yeni dönemde kesin hükümete sorun yapacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan sonra tebrik etmek kaliyor.tebrikler iyi oy aldilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketimizin süresi 7 gune indirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım o kadar doğru söylemişsinki ne diyeyim sana ...Çoğu chp li Deniz baykal partinin başında die vermedi ..Ama biz BAYKAL'a rağmen C.H.P dedik genede olmadı oylar bölündü gitti...................Bu adamın bu partiden gitmesi lazım yoksa ata yadigarı partimiz telef olacak ....Gerçi bu seçimden sonrada kendisi yapması gerekir bakalım o kadar büyük şeref lütfedecekmi ? .....................................!
    Siz Sayın Deniz BAYKAL'ı eleştirenler. Parti içi sorunları çok mu iyi biliyorsunuz. Hizipçiler kendilerine görev verilmediğinde bırakıp küsüp gidiyorlar ve Baykal'ı suçluyorlar. Ve bunu duyan sizler hemen Baykal gitsin parti kurtulsun CHP yükselsin diye eleştiri oklarını oturduğunuz yerden fırlatıyorsunuz. Karşı tarafın siyaset anlayışını hiç hesaba katmıyorsunuz. CHP'yi bitiren insan şu an öldü Ecevit'ten başkası değildir. İktidar olmak için neler yapmadı ve Atatürk'ün ve kendisinin de başkanlığını yaptığı parti CHP için neler söylemedi. Erdal İnönü bırakıp gitti. Neden dürüstlükten. Deniz Baykal Bırakıp gitti. Ama baktı ki kimse bu misyonu kaldıramayacak geri geldi. O zaman neredeydi bu hizipçi Sarıgüller ve şu an AKP den milletvekili mamasıyla avutulan yılların genel sekreteri Günay. Demekki herkes bir parça bir şeyler bekliyor. Devletin malı ( tüyü bitmemiş yetimlerin, vatan için savaşan mehmedimin) deniz. Arakadaşlar artık siz düşünün. Herkes % 45 halinden memnun biz de memnunuz. Ağlamak sızlamak yok. Vatan bir bütündür bölünemez. İçi boşaltılsa bile. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yazıkki halkımızın eğitim seviyesini gösteren bir tablo.
    Insanlarımız çok az gazete okuduğu belli ve doğruları göremiyor.
    Türkiyenin halkı %54 çok şükür ileri görüşlü, diğerleri kömür ve makarnalan
    kandırılabiliyor demekki. Umarım işler yolda gider ve huzur olur bu ülkede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oy dağılımı bence de süperdi herkes ettiğini buldu hayırlısıda buydu zaten......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım herkesin gözden kaçırdığı nokta var kimse neden bağımsız olarak meclise giren bir partinin varlığından bahsetmiyor?Asıl tehdit AKP'mi CHP'mi yoksa bu insanlarmı?Yarın gurup oluşturacaklar bildiğim kadarı ile yeterli sayılarıda var sonra secim vaadleri olan ermenistan eyaletini kurmak için bağırıp çağıracaklar.Biri bana anlatabilirmi şuan hapisde olupta bir insan nasıl millet vekili seçilebilir?

Şuan bence en büyük sorun bu meclise giren aponun yaltakcısı bu insanlar.Bir sözümde bunlara oy veren şerefsizlere köpek bile yediği kaba s....mış demişler köpek kadar bile olamadınız.Allah hepinizin belasını versin.

Aslında yazacağım daha ağır şeyler varda sanırım forum kurallarının en sonuna dayandım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
    Alıntı KAON-TR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanırım herkesin gözden kaçırdığı nokta var kimse neden bağımsız olarak meclise giren bir partinin varlığından bahsetmiyor?Asıl tehdit AKP'mi CHP'mi yoksa bu insanlarmı?Yarın gurup oluşturacaklar bildiğim kadarı ile yeterli sayılarıda var sonra secim vaadleri olan ermenistan eyaletini kurmak için bağırıp çağıracaklar.Biri bana anlatabilirmi şuan hapisde olupta bir insan nasıl millet vekili seçilebilir?

Şuan bence en büyük sorun bu meclise giren aponun yaltakcısı bu insanlar.Bir sözümde bunlara oy veren şerefsizlere köpek bile yediği kaba s....mış demişler köpek kadar bile olamadınız.Allah hepinizin belasını versin.

Aslında yazacağım daha ağır şeyler varda sanırım forum kurallarının en sonuna dayandım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklemediğm bir seçim oldu ama tek üzüntüm 24 tane bağımsız kansız dtp li milletvekili seçilmesi oldu hele bir tanesi hapishanede seçilmişki nerde yaşıyoruz burası neresi demek bağırmak istiyorum biz TÜRKİYE Cumhuriyetinde yaşıyoruz ve o kadar şehit verirken 24 tane kansız milletvekili seçiliyor malesef çok üzüntülüyüm bu duruma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekledigim bir taploydu buda oldu

Sayfa 6/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri