Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bazı arkadaşların hazım sorunu var.
bazı arkadaşlar analarını da alıp tandoğana çağlayana giderek cumhuriyeti kurtarıcaklardı. olmadı. millet bazı arkadaşlar gibi düşünmüyor. ben akp ye oy vermedim. ama bu kadarda hazımsızlık olmazki birader. halk seçmiş istemiş. paşa paşa boynunu bükeceksin. o kadar. ayrıca demokrasiden dem vuran arkadaşların bu şekilde demokrasi karşıtı düşüncelerini duyunca şaşırıyoruz. acaba bunların demokrasiden anladığı nedir diye soruyoruz kendimize. yoksa herkes eşit ama biz daha eşitiz diyenlerdenmi bu arkadaşlar. her ne ise. analarınızla tandoğana gelmiştiniz. şimdide analarınızla meclise geliniz. (kelimelerimde asla küfür yok. kimse bitaraflara çekmesin. anaları bu işe çok karıştırdıkları için durmadan söylüyorum.)
sevgili arkadaşım,kime oy verirsen ver o senin sorunun.kimse burada milletin iradesine karşı değil ve her uyarıcı görüş söyleyende %20 lik dilimde değil bu yazılanlar görüşler arşiv olarak kalacaktır.inşallah bizler yanılırız,çünkü mühim olan vatanım ,milletim, değerlerim.ama maalesef ben seçim sonrası gelişmelere bile bakınca haklı olduğumuzu düşünüyorum.yukarıdaki iktidar muhalefet herkes yalan ve anlamsız zırvalarla milletin akorduyla oynadı,işte böylede bir sonuç çıktı.bakıyorum pkklılar çıkarması gereken bağımsızları çıkardılar geri kalanıda ak parti aldı ne güzel anlaşma,sen sana yeteni kullan geri kalanı bana ver, verki meclise daha güçlü geleyim. ne güzel..maddi manevi her şeyimiz bir parmak bala,bir çift yalana gidiyor.ummuyorum ama milletimize hayırlı olsun bu sonuç.hak güçlünündür söz milletindir bekliyelim görelim.herkese saygılar