oncelıkle vatana ve mıllete hayırlı ugurlu olsun onemlı olan bu kesınlıkle bekledıgım ve tahmın ettıgım gıbı sonuc..
Bekledigim Tabloydu
Beklemedigim Tabloydu
oncelıkle vatana ve mıllete hayırlı ugurlu olsun onemlı olan bu kesınlıkle bekledıgım ve tahmın ettıgım gıbı sonuc..
Hayırlısı olsun öcelikle bu seferki hükümeti baya çetin yıllar geçireceğe benziyor
Ah AH şu Deniz Baykal bitirdi şu partiyi...Allah Tez vakit alsın şunu başımızdan.
Açıkcası ben deniz baykalın bukadar oy alabileceğini beklemiyordum ama keşke baykalın aldığı oyları mehmet ağar alsaydı kendisi daha faydalı olurdu
Arkadaşım o kadar doğru söylemişsinki ne diyeyim sana ...Çoğu chp li Deniz baykal partinin başında die vermedi ..Ama biz BAYKAL'a rağmen C.H.P dedik genede olmadı oylar bölündü gitti...................Bu adamın bu partiden gitmesi lazım yoksa ata yadigarı partimiz telef olacak ....Gerçi bu seçimden sonrada kendisi yapması gerekir bakalım o kadar büyük şeref lütfedecekmi ? .....................................!
ağzı olan konuşuyor ve yazıyor halkın bu bir tokatıdır son 50 yıla bakın hangisi iyi tabiki akp
O kadar güzel yazılar yazılıyorki bu anket 15 gün boyunca açık kalabilecekmi gerçekten çok merak ediyorum:49:
Konu tike® tarafından (23-07-2007 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri