REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 5/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
144 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oncelıkle vatana ve mıllete hayırlı ugurlu olsun onemlı olan bu kesınlıkle bekledıgım ve tahmın ettıgım gıbı sonuc..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlısı olsun öcelikle bu seferki hükümeti baya çetin yıllar geçireceğe benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah AH şu Deniz Baykal bitirdi şu partiyi...Allah Tez vakit alsın şunu başımızdan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet sonuç bu. Demek ki Türk halkının %45'i halinden memnun. Demek ki ülke günlük güneşlik bir mutluluk bir huzur her şey toz pembe. Nerede şikayetçi işçi, memur, evinde aş pişiremeyen ev kadınları. Nerede ülke satılıyor diyenler. Demek ki her şey boş. Ama bundan sonra kimse alanlara dökülmesin boşuna. Tüekiye'de yaşayan tüm insanlara şunu demek istiyorum. Altta Kalanın Canı Çıksın!
    bende bekliyorum şu arkadaşların ne yapacağını?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?
    Bu oylama 06-08-2007 20:38 tarihinde kapanacaktır.
    Bekledigim Tabloydu 78 51.66%
    Beklemedigim Tabloydu 73 48.34%

Oranlar eşit gibi.Bakalım neler olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açıkcası ben deniz baykalın bukadar oy alabileceğini beklemiyordum ama keşke baykalın aldığı oyları mehmet ağar alsaydı kendisi daha faydalı olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Açıkcası ben deniz baykalın bukadar oy alabileceğini beklemiyordum ama keşke baykalın aldığı oyları mehmet ağar alsaydı kendisi daha faydalı olurdu
    Ben de mehemt agarı barajı asar zannediyordum ilk 3 parti oy aldı. Ve diger partiler baya az aldı.Bagımsızlar cok oy aldı. mesut yılmaz ve muhsin yazıcıoglu meclise girdi sanırım kamer gencte girdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ah AH şu Deniz Baykal bitirdi şu partiyi...Allah Tez vakit alsın şunu başımızdan.
    Arkadaşım o kadar doğru söylemişsinki ne diyeyim sana ...Çoğu chp li Deniz baykal partinin başında die vermedi ..Ama biz BAYKAL'a rağmen C.H.P dedik genede olmadı oylar bölündü gitti...................Bu adamın bu partiden gitmesi lazım yoksa ata yadigarı partimiz telef olacak ....Gerçi bu seçimden sonrada kendisi yapması gerekir bakalım o kadar büyük şeref lütfedecekmi ? .....................................!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağzı olan konuşuyor ve yazıyor halkın bu bir tokatıdır son 50 yıla bakın hangisi iyi tabiki akp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadar güzel yazılar yazılıyorki bu anket 15 gün boyunca açık kalabilecekmi gerçekten çok merak ediyorum:49:
    Konu tike® tarafından (23-07-2007 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/15 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri