Teşekkur: 0
Bekledigim Tabloydu
Beklemedigim Tabloydu
sevgili arkadaslar ceşmise mazi derler gaziler belli onun için polemik yapmayalım sevselerde sevmeseler de AKP BU MİLLETİN HÜR İRADESİYLE SECİLDİ . ONUN İÇİN .kimsenin milletin hür iradesine hükmetmeye kalkmasın kalkanlarda cevabını sandıkta aldı
ben ************düşünmüyorum..ilerideki günlerde olacaklar şimdiiden belli olmaya başladı..
Taksim'de bayrak indirmeye kalktı
24 Temmuz 2007A.A.Taksim Meydanı'nda gönderdeki Türk Bayrağı'nı indiren bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Taksim Meydanı'nda gönderdeki Türk Bayrağı'nı indiren bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Adının Abdullah G. (39) olduğu belirtilen şüpheli, Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki Türk Bayrağı'nı asılı olduğu gönderden indirdi.
Bayrağı indirirken slogan da attığı öğrenilen şüpheli, olay yerinden uzaklaşamadan meydanda görev yapan polisler tarafından yakalandı.
Çevredeki vatandaşların da tepkisiyle karşılaşan Abdullah G, gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.
Bu arada bayrak, polisler tarafından yeniden göndere çekildi.
YEREL SEÇİM HESABI
- Geçen hafta... Eminönü’nde Büyükşehir’in 25 YTL’lik gıda kuponları dağıtılıyor.
Adıyamanlı yoksul bir aile; yedi kişi yaşıyorlar.
"AKP’ye oyunuzu verirseniz, bu yardımlar her ay devam edecek. Ancak, oy verip vermediğinizi oy kullandığınız sandık listelerinden kontrol edeceğiz, vermezseniz kupon yok" deniyor.Çünkü yardım verilenlerin kayıtları Büyükşehir’de bilgisayardan izleniyor. AKP’li belediyeler, istemeyen olsa dahi evlerin önüne kömür yığıyor. İlle de alacaksın!.. Sağlıkta, eğitimde AKP’nin sağladığı olanaklardan büyük kentlerin varoşlarında oturanlar da ’mutlu’...
"Bu yardımları alın ama oyunuzu bize verin" demenin hiçbir anlamı yok onlar için.
AKP, 1.5 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerin hesabını şimdiden yapıyor. Valiler ve kaymakamların denetimindeki ’Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu’, ’talep halinde’ ve ’gerektiği’nde ’fakir fukara’nın başta parasal olmak üzere her türlü gereksinimini karşılıyor. TOKİ’nin yaptığı 250 bin konuttan, ayda 200-250 YTL’ye daire alanlar "Allah razı olsun" diyor.
’MÜSLÜMAN BAŞBAKAN’
- AKSARAY’da Erdoğan ve Gül’ün konuşmalarını izliyoruz.
Beyaz sakallı bir hacı, AKP seçim otobüsü geçtiğinde, içtiği sigarayı avucunun içine alarak arkasına saklıyor. Sorduğumuzda, yaşları benden küçük olsa da "Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız geçiyor, biz onlara saygılıyız" diyor. Bir patates üreticisi, durumlarının kötü olduğunu belirtirken, "Size bir vaat var mı?" dediğimizde yanıtı hayli ilginç oluyor:
"Evet bize bir şey yok... Ama o Müslüman Başbakan..."
daha ne yorum yapayım.demekki halkı iyice fakirleştirip daha sonra kömür gibi yardımlarla oy alacak..
yok ben almayayım..
Konu tike® tarafından (24-07-2007 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: biraz daha dikkat
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri