Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
144 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar niye tartisiyoruzki bu millet dediki yok arkadas basbakan ve bakanlarin cocuklari gemilerine 0.85 e yakit alir ben bunun 3 katini odemeye raziyim bu millet dediki banane talabaniden banane pkk dan bu millet dediki banane findik fiyatlarindan banane pancar kotasindan bu milllet dediki banane issizlikten banane yoksulluktan bu millet dediki ermeni diasporasi rumlar leyla zana gibiler ve yahudiler bizim dostumuzdur bu millet dediki bir sehit cenazesi icin yaygara koparmayin bu millet dediki sehitler kelledir apo sayindir bu millet dediki turk kimligi alt kimliktir bu millet dediki butun stratejik kurumlar satilsin bu millet dediki sat sat bitmiyor ne varsa satacagiz bu millet dediki biz genelkurmayi cumhurbaskanligini yoku yargitayi danistayi anayasa mahkemesini sendikalari tanimiyoruz bu millet dediki hepimiz ermeniyiz v.s. v.s. v.s.
    ne diyelim yapacak bir sey yok artik kimse acim yoksulum issizim diye isyan etmesin sehit cenazelerinde yaygara koparmasin cok dogru soylemis bir filozof her millet hak ettigi sekilde yonetilir
    allah sonumuzu hayir etsin bekleyecegiz gorecegiz insaallah korktuklarimiz basa gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar niye tartisiyoruzki bu millet dediki yok arkadas basbakan ve bakanlarin cocuklari gemilerine 0.85 e yakit alir ben bunun 3 katini odemeye raziyim bu millet dediki banane talabaniden banane pkk dan bu millet dediki banane findik fiyatlarindan banane pancar kotasindan bu milllet dediki banane issizlikten banane yoksulluktan bu millet dediki ermeni diasporasi rumlar leyla zana gibiler ve yahudiler bizim dostumuzdur bu millet dediki bir sehit cenazesi icin yaygara koparmayin bu millet dediki sehitler kelledir apo sayindir bu millet dediki turk kimligi alt kimliktir bu millet dediki butun stratejik kurumlar satilsin bu millet dediki sat sat bitmiyor ne varsa satacagiz bu millet dediki biz genelkurmayi cumhurbaskanligini yoku yargitayi danistayi anayasa mahkemesini sendikalari tanimiyoruz bu millet dediki hepimiz ermeniyiz v.s. v.s. v.s.
    ne diyelim yapacak bir sey yok artik kimse acim yoksulum issizim diye isyan etmesin sehit cenazelerinde yaygara koparmasin cok dogru soylemis bir filozof her millet hak ettigi sekilde yonetilir
    allah sonumuzu hayir etsin bekleyecegiz gorecegiz insaallah korktuklarimiz basa gelmez
    size aynen katılıyorum sayın seref guler.
    5 yıl boyunca ulkemizin onemli degerleri tek tek satılmaya devam edecektir.bankalarımız yabancı bankalara satılmaya devam edecektir.
    devlet imam,muezzin le dolacaktır.daha ne kadar sehit verecegimizi bilmiyorum.
    oss de ve oks de hatalar(???) devam edecektir.binlerce gencin hakkı goz gore gore yenecektir.
    daha sayamıyorum.neyse sonumuz hayrola.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri