REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Azcik Akilli Olun

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiye yol ayrımındaydı...maalesef uçurumu seçti...vatanın her karış toprağı para karşılığı satılıyor....üstelik başbakan diyorki 'rum,yunan ,ermeni,yahudi farketmez...parayı basana satarım'....bi satılmadık ziraat bankası ve sosyal güvenlik kuruluışlarının gayrimenkulleri vardı...evelallah onlarıda satmak için gizli kararnameyi çıkarttılar 5 gün önce....siz aklınızı kullanmak yerine yeni bir Atatürk bekliyor olabilirsiniz...ama unutmayın..Atatürk 1 kere geldi ve anormal üstü işler başardı...bu dakikadan sonra şu ayet-i kerimi hatırlatmak isterim...'Allah aklını kullanmayanların üzerine necaset yağdırır''....selametle..
    A benim muhalefet dahi yapmayı beceremiyen güzel arkadaşlarım.kendi fikrinde olmayan insanlara geri akılsız deme yetkisini size kim veriyor.öncelikle fikirlere saygı azınlıklar cogunlukları yönetirse bu cumhuriyet olmaz.iki secmenden biri ak diyorsa öbürleride başka başka renkler söylüyorsa sana bu renk konusunda fikrin sorulur fakat senin dediginin dogru olması için cogunlugun aynı şeyi söylemesi lazım.hem azınlık olacaksın hemde senin dedigin olacak.işin zor bak milleti hiçe sayanlar utanclarından kapı dışarı cıkamıyorlar.şu toprak satılıyor falan palavralarınıda gecin inceleyin bakın en cok yabancı sermaye dünyanın ilerlemiş ülkelerinde var.ayetleride öyle bilip bilmeden kullanmayın necasettin ne oldugunu biliyormusun artı hangi cüz hangi ayet kuran'a da bunu diyor.cahaletin cahilligin muhalefetinde bu kadarınada pes kalın selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaslar ceşmise mazi derler gaziler belli onun için polemik yapmayalım sevselerde sevmeseler de AKP BU MİLLETİN HÜR İRADESİYLE SECİLDİ . ONUN İÇİN .kimsenin milletin hür iradesine hükmetmeye kalkmasın kalkanlarda cevabını sandıkta aldı

ben ************düşünmüyorum..ilerideki günlerde olacaklar şimdiiden belli olmaya başladı..

Taksim'de bayrak indirmeye kalktı

24 Temmuz 2007A.A. Taksim Meydanı'nda gönderdeki Türk Bayrağı'nı indiren bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Taksim Meydanı'nda gönderdeki Türk Bayrağı'nı indiren bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Adının Abdullah G. (39) olduğu belirtilen şüpheli, Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki Türk Bayrağı'nı asılı olduğu gönderden indirdi.

Bayrağı indirirken slogan da attığı öğrenilen şüpheli, olay yerinden uzaklaşamadan meydanda görev yapan polisler tarafından yakalandı.
    Çevredeki vatandaşların da tepkisiyle karşılaşan Abdullah G, gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bu arada bayrak, polisler tarafından yeniden göndere çekildi.

YEREL SEÇİM HESABI

- Geçen hafta... Eminönü’nde Büyükşehir’in 25 YTL’lik gıda kuponları dağıtılıyor.

Adıyamanlı yoksul bir aile; yedi kişi yaşıyorlar.

"AKP’ye oyunuzu verirseniz, bu yardımlar her ay devam edecek. Ancak, oy verip vermediğinizi oy kullandığınız sandık listelerinden kontrol edeceğiz, vermezseniz kupon yok" deniyor.Çünkü yardım verilenlerin kayıtları Büyükşehir’de bilgisayardan izleniyor. AKP’li belediyeler, istemeyen olsa dahi evlerin önüne kömür yığıyor. İlle de alacaksın!.. Sağlıkta, eğitimde AKP’nin sağladığı olanaklardan büyük kentlerin varoşlarında oturanlar da ’mutlu’...

"Bu yardımları alın ama oyunuzu bize verin" demenin hiçbir anlamı yok onlar için.

AKP, 1.5 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerin hesabını şimdiden yapıyor. Valiler ve kaymakamların denetimindeki ’Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu’, ’talep halinde’ ve ’gerektiği’nde ’fakir fukara’nın başta parasal olmak üzere her türlü gereksinimini karşılıyor. TOKİ’nin yaptığı 250 bin konuttan, ayda 200-250 YTL’ye daire alanlar "Allah razı olsun" diyor.

’MÜSLÜMAN BAŞBAKAN’

- AKSARAY’da Erdoğan ve Gül’ün konuşmalarını izliyoruz.

Beyaz sakallı bir hacı, AKP seçim otobüsü geçtiğinde, içtiği sigarayı avucunun içine alarak arkasına saklıyor. Sorduğumuzda, yaşları benden küçük olsa da "Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız geçiyor, biz onlara saygılıyız" diyor. Bir patates üreticisi, durumlarının kötü olduğunu belirtirken, "Size bir vaat var mı?" dediğimizde yanıtı hayli ilginç oluyor:

"Evet bize bir şey yok... Ama o Müslüman Başbakan..."

daha ne yorum yapayım.demekki halkı iyice fakirleştirip daha sonra kömür gibi yardımlarla oy alacak..
    yok ben almayayım..
    Konu tike® tarafından (24-07-2007 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: biraz daha dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar niye tartisiyoruzki bu millet dediki yok arkadas basbakan ve bakanlarin cocuklari gemilerine 0.85 e yakit alir ben bunun 3 katini odemeye raziyim bu millet dediki banane talabaniden banane pkk dan bu millet dediki banane findik fiyatlarindan banane pancar kotasindan bu milllet dediki banane issizlikten banane yoksulluktan bu millet dediki ermeni diasporasi rumlar leyla zana gibiler ve yahudiler bizim dostumuzdur bu millet dediki bir sehit cenazesi icin yaygara koparmayin bu millet dediki sehitler kelledir apo sayindir bu millet dediki turk kimligi alt kimliktir bu millet dediki butun stratejik kurumlar satilsin bu millet dediki sat sat bitmiyor ne varsa satacagiz bu millet dediki biz genelkurmayi cumhurbaskanligini yoku yargitayi danistayi anayasa mahkemesini sendikalari tanimiyoruz bu millet dediki hepimiz ermeniyiz v.s. v.s. v.s.
    ne diyelim yapacak bir sey yok artik kimse acim yoksulum issizim diye isyan etmesin sehit cenazelerinde yaygara koparmasin cok dogru soylemis bir filozof her millet hak ettigi sekilde yonetilir
    allah sonumuzu hayir etsin bekleyecegiz gorecegiz insaallah korktuklarimiz basa gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn Deniz BAYKAL nihayet beklenen açıklamayı şuan yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmişi unutmadan yaşamak gerekir. istikrar ve gelecek için vatanımıza hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pek karışmak istemiyorum ama istikrar istikrar diyorsunuz.İstikrarı yapan akp değil akp'den önce Kemal Derviş'in tohumlarını ektiği politikadır.
    Kemal Derviş uygulamaya koydu ama meyvelerini toplayamadan seçim yapıldı akp iktidara geldi.Suya sabuna dokunmadan Derviş'in yaptıklarıyla bu hale geldik ve büyüme oldu.Bunu R.T. Erdoğan'da doğrulamıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

delikanlı adam sözünü bilir atmaz savurmaz sonucunuda böyle eze eze alır helal sana kasımpaşalı başbakanım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKP'liler dahil kimse bu sonucu beklemiyordu.Başbakan bile 300 milletvekiline razıydı.Milletimiz böyle karara vermiş saygı duymalıyız.Demekki karşı olan bizler yanlışmışız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar niye tartisiyoruzki bu millet dediki yok arkadas basbakan ve bakanlarin cocuklari gemilerine 0.85 e yakit alir ben bunun 3 katini odemeye raziyim bu millet dediki banane talabaniden banane pkk dan bu millet dediki banane findik fiyatlarindan banane pancar kotasindan bu milllet dediki banane issizlikten banane yoksulluktan bu millet dediki ermeni diasporasi rumlar leyla zana gibiler ve yahudiler bizim dostumuzdur bu millet dediki bir sehit cenazesi icin yaygara koparmayin bu millet dediki sehitler kelledir apo sayindir bu millet dediki turk kimligi alt kimliktir bu millet dediki butun stratejik kurumlar satilsin bu millet dediki sat sat bitmiyor ne varsa satacagiz bu millet dediki biz genelkurmayi cumhurbaskanligini yoku yargitayi danistayi anayasa mahkemesini sendikalari tanimiyoruz bu millet dediki hepimiz ermeniyiz v.s. v.s. v.s.
    ne diyelim yapacak bir sey yok artik kimse acim yoksulum issizim diye isyan etmesin sehit cenazelerinde yaygara koparmasin cok dogru soylemis bir filozof her millet hak ettigi sekilde yonetilir
    allah sonumuzu hayir etsin bekleyecegiz gorecegiz insaallah korktuklarimiz basa gelmez
    size aynen katılıyorum sayın seref guler.
    5 yıl boyunca ulkemizin onemli degerleri tek tek satılmaya devam edecektir.bankalarımız yabancı bankalara satılmaya devam edecektir.
    devlet imam,muezzin le dolacaktır.daha ne kadar sehit verecegimizi bilmiyorum.
    oss de ve oks de hatalar(???) devam edecektir.binlerce gencin hakkı goz gore gore yenecektir.
    daha sayamıyorum.neyse sonumuz hayrola.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı arkadaşların hazım sorunu var.
    bazı arkadaşlar analarını da alıp tandoğana çağlayana giderek cumhuriyeti kurtarıcaklardı. olmadı. millet bazı arkadaşlar gibi düşünmüyor. ben akp ye oy vermedim. ama bu kadarda hazımsızlık olmazki birader. halk seçmiş istemiş. paşa paşa boynunu bükeceksin. o kadar. ayrıca demokrasiden dem vuran arkadaşların bu şekilde demokrasi karşıtı düşüncelerini duyunca şaşırıyoruz. acaba bunların demokrasiden anladığı nedir diye soruyoruz kendimize. yoksa herkes eşit ama biz daha eşitiz diyenlerdenmi bu arkadaşlar. her ne ise. analarınızla tandoğana gelmiştiniz. şimdide analarınızla meclise geliniz. (kelimelerimde asla küfür yok. kimse bitaraflara çekmesin. anaları bu işe çok karıştırdıkları için durmadan söylüyorum.)
    Konu osmann tarafından (24-07-2007 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri