REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir mesaj da samimi olarak yazmak istedim. önceki mesajım rahatlamak içindi.
    hepimize hayırlı uğurlu olsun. dediğim gibi ben akp ye oy vermedim ama inşallah hayırlı olur. vatan bizim vatan. partilerde bizim. bizim için başa geçmeye çalıştılar. akp ye nasip oldu. umarım alım gücü rahatlar milletin cebi para görür. umarım askerimizin başına geçirilen çuvalın rövanşı alınır. umarım israille fazla samimi olunmaz amerikanın suyundan çıkılır. ab diye tutturulmaz orta doğu ile küsülmez başörtüsü diye müslüman halkımıza zülmedilmez. kızlarımız rahatça üniv.okuyabilir.pkk yok edilir.barzani ve talabani gidisine bir balans ayarı çekilir. kerkük ve musul topraklarımıza katılır. kıbrıs peşkeş çekilmez. istanbuldaki kapkaç ve gasp olayları önlenir. polisimiz rüşvet almaz. asker ihtilal yapmaz chp pislik yapmaz inşallah vesselam. amin...herkese saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kutlama

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    A benim muhalefet dahi yapmayı beceremiyen güzel arkadaşlarım.kendi fikrinde olmayan insanlara geri akılsız deme yetkisini size kim veriyor.öncelikle fikirlere saygı azınlıklar cogunlukları yönetirse bu cumhuriyet olmaz.iki secmenden biri ak diyorsa öbürleride başka başka renkler söylüyorsa sana bu renk konusunda fikrin sorulur fakat senin dediginin dogru olması için cogunlugun aynı şeyi söylemesi lazım.hem azınlık olacaksın hemde senin dedigin olacak.işin zor bak milleti hiçe sayanlar utanclarından kapı dışarı cıkamıyorlar.şu toprak satılıyor falan palavralarınıda gecin inceleyin bakın en cok yabancı sermaye dünyanın ilerlemiş ülkelerinde var.ayetleride öyle bilip bilmeden kullanmayın necasettin ne oldugunu biliyormusun artı hangi cüz hangi ayet kuran'a da bunu diyor.cahaletin cahilligin muhalefetinde bu kadarınada pes kalın selametle
    kutlarım güzel cevap. dediğim gibi hazım sorunu var. ülkeyi % 50 lik idare edemez deyip %20 lik grubun idare etmesini istiyorlar. yesinler. müshil lazım herhalde. bol miktarda müshil. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abd ab talabanı barzani pkk dtp yunanistan hepsi çok sevinçli istedikleri partiyi ihdidarda görmenin gurur içindeler .gerçek türk halkı abd uşaklarını affetmeyecek bu dönem ortalık karışacak cok sevınmeyın abd uşağı akp yakında gidici her nekadar para ıle oy satın alsada gidici

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baygin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    delikanlı adam sözünü bilir atmaz savurmaz sonucunuda böyle eze eze alır helal sana kasımpaşalı başbakanım
    seninkasınpaşalın pkk başına sayın askere kelle dedi abd li 3 danışman tarafından vatan topraklarını bir bir sattı öyle kasım paşalıyı al hacca götür belki gercek adalete döner :46:

110 milyar dolar borcu olan bi özel sektör 15 kanalı olan bı hukumetın olduğu ülkede tabiki akp kazanır gecen secımlerde 1 tane kanalı olan cem uzan 1 aylık yayın sonucu 7.5 oy aldı iş tayıp starada çökünce cem uzana basında yer vermeyen tmsf medyası her aksam tayıp erdoğan propagandası yaptı beledıye baskanları harıl haraıl mazeme dağattı helal olsun be herkes boyle calısamaz akp hak etti ınsanların geleceğini düşüncelerini para mal karşılığı satın aldı hemde devletın kaynaklarından bana göre seçimin galıbı mhp ve chp halkadan sadece anlattıklarıyla oy almayı basardılar abd ab barzanı talabanı tum medyadakı karalama kampanyalarına ramen
    %20 lik gurup hıc olmassa vatandasa devletin malını dağatarak oy avcılığı yapmadı şerefi olan doğru konussun hak yiyenin allah belasını versın gemicik savunucuları
    Konu ilyo tarafından (24-07-2007 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kutlarım güzel cevap. dediğim gibi hazım sorunu var. ülkeyi % 50 lik idare edemez deyip %20 lik grubun idare etmesini istiyorlar. yesinler. müshil lazım herhalde. bol miktarda müshil. saygılar.
    bana bak tosunum...efendi ol terbiye sınırlarını zorlama....güzel cevap dediğin zat benim yazdıklarım üzerine bişeyler zırvalamış....baktım şu an offline...onun için ona hitaben yazmıyorum....delikanlı olsaydı ben offline değilken bana yazardı....sen bide kalkmış bu adama şakşakçılık yapıyorsun ve üstelik terbiye sınırlarını zorluyorsun...otur oturduğun yerde efendi ol....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili arkadaşlar tartışmalarınızı ve fikirlerinizi saygı ve sevgi sınırlarını aşmadan yapın bizleride mesaj silmek veya konu kapatmak zorunda bırakmayın LÜTFEN!!!

Adı gecen kişiler Türk halkının bizleri temsil etsin diye meclise yolladığımız kişilerdir...Doğrudur yanlıştır tartışalım konuşalım ama hitap şeklimize dikkat edelimki tartışmalar sonuç getirsin yoksa bu tartışmalar affınıza sığınarak mecazi anlamda söylüyorum ''it dalaşından'' öteye gitmez.

LÜTFEN DİKKAT UYARMAK ZORUNDA KALMAYALIM

Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı arkadaşların hazım sorunu var.
    bazı arkadaşlar analarını da alıp tandoğana çağlayana giderek cumhuriyeti kurtarıcaklardı. olmadı. millet bazı arkadaşlar gibi düşünmüyor. ben akp ye oy vermedim. ama bu kadarda hazımsızlık olmazki birader. halk seçmiş istemiş. paşa paşa boynunu bükeceksin. o kadar. ayrıca demokrasiden dem vuran arkadaşların bu şekilde demokrasi karşıtı düşüncelerini duyunca şaşırıyoruz. acaba bunların demokrasiden anladığı nedir diye soruyoruz kendimize. yoksa herkes eşit ama biz daha eşitiz diyenlerdenmi bu arkadaşlar. her ne ise. analarınızla tandoğana gelmiştiniz. şimdide analarınızla meclise geliniz. (kelimelerimde asla küfür yok. kimse bitaraflara çekmesin. anaları bu işe çok karıştırdıkları için durmadan söylüyorum.)
    sevgili arkadaşım,kime oy verirsen ver o senin sorunun.kimse burada milletin iradesine karşı değil ve her uyarıcı görüş söyleyende %20 lik dilimde değil bu yazılanlar görüşler arşiv olarak kalacaktır.inşallah bizler yanılırız,çünkü mühim olan vatanım ,milletim, değerlerim.ama maalesef ben seçim sonrası gelişmelere bile bakınca haklı olduğumuzu düşünüyorum.yukarıdaki iktidar muhalefet herkes yalan ve anlamsız zırvalarla milletin akorduyla oynadı,işte böylede bir sonuç çıktı.bakıyorum pkklılar çıkarması gereken bağımsızları çıkardılar geri kalanıda ak parti aldı ne güzel anlaşma,sen sana yeteni kullan geri kalanı bana ver, verki meclise daha güçlü geleyim. ne güzel..maddi manevi her şeyimiz bir parmak bala,bir çift yalana gidiyor.ummuyorum ama milletimize hayırlı olsun bu sonuç.hak güçlünündür söz milletindir bekliyelim görelim.herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali karaca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz bırakın 1500 sene öncesini şurda 8 sene önceki türkiyem halini bilmiyormusunuz anayasa kitapı havalarda uçuyordu haftada 5 kez herşeye zam geliyordu halk herşeyi gayet iyi biliyor
    aynen öyle kardeş o kabus carşambaları unutmamak lazım her gün zam haberl ve dengesiz kurları unutmamak lazım millet ne gerektiyse onu yaptı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazın ortasında cahil vatandaşa kömür verdiler okişilerde tayyibe oy verdiler yazıklar olsun oyunu satana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ysagdic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazın ortasında cahil vatandaşa kömür verdiler okişilerde tayyibe oy verdiler yazıklar olsun oyunu satana
    sevgili kardeşim tuzu kuru kardeşim bende dün kömür aldım bende cahilim kar yagıncamı vereceklerdi unutmaki bu ülkede çok kötü şeyler yaşandı birileri kitap fırlattı 50 sene bunun borcunu ödeyeceyiz ve onlar hala yerinde oturuyor

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri