Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
deve kuşu gibi kafanızı kuma sokmuşsunuz ayni şeyleri sayıklayıp duruyosunuz türkler avrupada ev arsa iş yeri alırken iyi yabancılar türkiyede alırken vatan satılıyor bırakın bu safsataları bu ülkeyi yüzde yirmilerin dedeleri kurtarmadı türk milletinin top yekün müdafası ile kurtarıldı kimsenin bi yerleri sattıgı yok boşuna debelenmeyin demokrasinin geregi çogulculuk geregi bu hükümet beş yıl daha görevdedir milletin iradesi ile hepimize hayırlı olsun.
arkadaş nedir bu %20 lik dilim,bölücülük yapmaya gerek yok burada bulunanlar seçim için beklentilerini veya çekincelerini yazıyor.bu yüce millet seçimini yapmış ve iktidarı belirlemiştir saygımızda sonsuzdur,ben müslüman bir türk milliyetçisi olarak bu iktidarı tasvip etmiyorum düşüncelerimi paylaşıyorum,seçileninde bu yüce milleti temsiil hakkına sahip olduğunu(hemde ezici bir şekilde) biliyorum vede saygı duyuyorum ,icraatlara hep beraber bakacaz,inşallah hayırlısı olur,ayrıca sen kafanı kuma sokmaki sonuçlarını hep beraber görelim.selametle