REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deve kuşu gibi kafanızı kuma sokmuşsunuz ayni şeyleri sayıklayıp duruyosunuz türkler avrupada ev arsa iş yeri alırken iyi yabancılar türkiyede alırken vatan satılıyor bırakın bu safsataları bu ülkeyi yüzde yirmilerin dedeleri kurtarmadı türk milletinin top yekün müdafası ile kurtarıldı kimsenin bi yerleri sattıgı yok boşuna debelenmeyin demokrasinin geregi çogulculuk geregi bu hükümet beş yıl daha görevdedir milletin iradesi ile hepimize hayırlı olsun.
    bak bey kardeşim elmayla armutu birbirine karıştırma....senin ülke vatandaşının bireysel manada gidip ev otel bilmemne alması başkadır,dünyada geçer akçe olan amerikan dolarını basan ülkenin gizli servisi CIA'nın örgütlü bir biçimde hemde malına talip olduğu hiç kimseyle pazarlık yapmaksızın parayı basıp alması farklıdır..bu 1..bu ülkeyi topyekün herkes kurtardı itirazımız yok ancak seninle aynı düşünmeyenleri halk parti kefesine koyman ancak cehaletten kaynaklanır...benim için sen neysen halk partiside odur..bu 2...debelenmek ancak sana ve senin zihniyetindekilere yakışan bi davranıştır....ben insan olmaktan herhangi bi zarar görmediğim için insanca davranmaya devam ediyorum.... bu 3....çoğulculuk demokrasisi bu ülkenin kuralıdır itirazımız yok...ancak her zaman doğruyu bulma metodu olarak geçerli değildir....bu 4....burada bişeyler yazıp paylaşacaksan daha sağlam bişeyler ortaya koy...bu da 5.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak bey kardeşim elmayla armutu birbirine karıştırma....senin ülke vatandaşının bireysel manada gidip ev otel bilmemne alması başkadır,dünyada geçer akçe olan amerikan dolarını basan ülkenin gizli servisi CIA'nın örgütlü bir biçimde hemde malına talip olduğu hiç kimseyle pazarlık yapmaksızın parayı basıp alması farklıdır..bu 1..bu ülkeyi topyekün herkes kurtardı itirazımız yok ancak seninle aynı düşünmeyenleri halk parti kefesine koyman ancak cehaletten kaynaklanır...benim için sen neysen halk partiside odur..bu 2...debelenmek ancak sana ve senin zihniyetindekilere yakışan bi davranıştır....ben insan olmaktan herhangi bi zarar görmediğim için insanca davranmaya devam ediyorum.... bu 3....çoğulculuk demokrasisi bu ülkenin kuralıdır itirazımız yok...ancak her zaman doğruyu bulma metodu olarak geçerli değildir....bu 4....burada bişeyler yazıp paylaşacaksan daha sağlam bişeyler ortaya koy...bu da 5.....
    sagol arkadasa saymayi ogrettin.birde 4. maddeye katiliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seçim sonuçları gayet normal.halk bence icraata ve istikrara oy vermiş gibi geliyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana bak tosunum...efendi ol terbiye sınırlarını zorlama....güzel cevap dediğin zat benim yazdıklarım üzerine bişeyler zırvalamış....baktım şu an offline...onun için ona hitaben yazmıyorum....delikanlı olsaydı ben offline değilken bana yazardı....sen bide kalkmış bu adama şakşakçılık yapıyorsun ve üstelik terbiye sınırlarını zorluyorsun...otur oturduğun yerde efendi ol....
    yaz cekinme biz herkesin fikrine acıkız. fikirlere saygı acısında en büyük efelik efendiliktir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artı kuranı kerimide iyi oku ukalalık yapma bilmedigin konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Medenice tartışma işini ne zaman öğreneceğiz? Çok merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Medenice tartışma işini ne zaman öğreneceğiz? Çok merak ediyorum
    işimiz biraz zor görünüyor.kardeşim cahile ahmaga laf anlatmak deveye hendek atlatmaya benziyor.insan olan insan şunu bilmelidirki kimse allahlık ve muhammed mustafa (S.A.S)sonra peyganberlik yapamaz.acıklayayım haşa insan benim dedigim olacak dedimi allahlık benim dedigim dogrudur dedimide peyganberlik taslamış olur.ikisinide yapanın sonu hüsran ve rezilliktir.hem dünyada hem ahirette ama istişare ve ortak karar degişmez ilkesi olursa tartışmak ve kavga yerine hepimiz için en iyi dogruyu bula biliriz.onun için bu tür konuları istişare konuları yapalım tartışma konusu olmasın ve arkadaşlardan riçam kulaktan dolma degilde konuşacagı konuyu iyice araştırıp konuşsun sırf laf muhabet olsun ben biliyorum demek hiç bir şey bilmedigin anlamına gelir.ne kadar cok şey bilirsen bilirsinki hiç bir şey bilmiyorsun kalın saglıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artı kuranı kerimide iyi oku ukalalık yapma bilmedigin konuda
    Kuran-ı Kerim'i senden öğrenecek değilim...büyük ihtimal sen Kuran öğrenecem ayağına tekkelere falan takılıyosundur...''hoca efendi'' lakaplı yobazları dinlemişsindir....yanlış öğretmişler tosunum sana dini....kendi aklına güven kendin oku kendin yorumla....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sagol arkadasa saymayi ogrettin.birde 4. maddeye katiliyorum.
    şayet seçimlerde yüzde 46 yı chp alsa idi ve akp de %20 alsa idi yine 4 maddeye katılacakmıydın? yoksa akp aldı diye mi bu sıkıntı?
    ben akp ye oy vermedim. ama hazmedemeyenleride anlamıyorum. paşa paşa hazmedicez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kuran-ı Kerim'i senden öğrenecek değilim...büyük ihtimal sen Kuran öğrenecem ayağına tekkelere falan takılıyosundur...''hoca efendi'' lakaplı yobazları dinlemişsindir....yanlış öğretmişler tosunum sana dini....kendi aklına güven kendin oku kendin yorumla....
    bir söz vardır AHMAGA VERİLECEK EN İYİ CEVAP SUSMAKTIR. sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun yazma cünkü yazmam matabım degilsin küfürbazlarla işim olmaz.

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri