Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Oy Dagılımına Göre Sandıktan Çıkan Sonuc Size Göre Nasıl?

Katılımcı sayısı
721. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bekledigim Tabloydu

443 61.44%
  • Beklemedigim Tabloydu

278 38.56%
Sayfa 15/15 İlkİlk ... 56789101112131415
144 sonuçtan 141 ile 144 arası

Konu: Sandıktan Çıkan Sonuçlar Size Göre Nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir söz vardır AHMAGA VERİLECEK EN İYİ CEVAP SUSMAKTIR. sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun yazma cünkü yazmam matabım degilsin küfürbazlarla işim olmaz.
    konuşabilecek bişeylerin ve kapasiten varsa konuş....dilimizin döndüğünce cevap veririz.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konuya fazla mudala etmek istemiyorum lütfen asırı kaçmadan bazı seyleri serbest bıraktık diyede kimse fazla birbirine agır konusmasın özel meselesini PM yoluylada halledebilirsiniZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar konuya fazla mudala etmek istemiyorum lütfen asırı kaçmadan bazı seyleri serbest bıraktık diyede kimse fazla birbirine agır konusmasın özel meselesini PM yoluylada halledebilirsiniZ
    yok ustam...benim bu platformda kimseyle özel meselem olmaz...sonuçta burası sanal alem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuda kapansın artık Bekledigim Tabloydu 443 --61.44% diyen arkadaşların oy oranları 1 ci olmuştur.

Konu locked

Sayfa 15/15 İlkİlk ... 56789101112131415

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri