herşeye ragmen emek veren arkadaşımı ve süpersatforum'u kutluyorum. saygılar
herşeye ragmen emek veren arkadaşımı ve süpersatforum'u kutluyorum. saygılar
TPS is working, Multivision is not working!
TPS evet, Multivision yok!
flo77is Nickli Üyeden Alıntı
flo77is yakında Turkceyi çözecek bunainanıyorum
Merhaba arkadaşlar. Yazılımda sadece aes keyler girilmiyor. Diğer tps ler ok dir. TV cabo da donma sorunu olmaması lazım lütfen keyleri kontrol ediniz. O donma çanak ayarlarınız ve lnb yönü doğru değilse yapar. Biss full çalışıyor açmazsa zapping yapın açasıya kadar. Cihazı yükledikten sonra rezetleyin ve ardından keyleri set de default yapın ve cihazı fişten çekin tekrar takın o zaman kanal kilidini açabilirsiniz. Çünkü 219v3 e geçmesi lazım. Ve çok mühüm oto güç off yapın.
Saygılarımla
Yazılımı yükledikden sonra kanal kilidini açamayan arkadaşlar,yazılımı dan sonra cihazınızın loderine dikkat edin.loder 219v3 geçmezse kanal kilidi açılmaz.cihazında yazılımı yüklemeden önce 616-618-619 loderliler yazılımdan sonra cihazınız 219 lodere geçmezse yazılımdan sonra 219v.4 loderi cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.
denedim çok güzel olmuş ellerin dert görmesin
1030 sky da denedim yenı menu guzel,,
memedim ellerine sağlık ama *** kiliti açmak için ben denedim önce reset atıyorum sonra tekrar denedim *** kilit açıldı; bende 1030 sky var bissler de ilk önce ses gliyor görüntü yok sonra şifreleri defult ettikten sonra çözüyor
bir hatamız varsa kusura bakma
metameta Nickli Üyeden Alıntı
:computer: lodur 2.1.9v3 lodurda kanal kilidini acabilmek için cihazda ilk önce keyleri sarı+mavi+yeşil+menu sora sarı+ok *** defult yapılmalı cihaz reset için eski bordlarda exıt+exıt+exıt+1 tuşlayarak co yani yeni bordlarda p+p+p+1 tuşlayarak cihaz resetlenmeli ondan sonra kanal kilidi aktif olacaktır veya cihaza yeni yazılımı yüklemeden kanal kilidi açık konuma alınıp yazılım ondan sonra yüklenmeli
Very nice new software. Very happy colors!
I installed the At 7010 version,
is there also a:
AT-7011DCIZ_new color_HW-12[1].C1.A5_SW-02.00.07.zip
version??
Thanks
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri