REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: sunny menü rengi degişik yazılımlar 20.01.2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı yükledikden sonra kanal kilidini açamayan arkadaşlar,yazılımı dan sonra cihazınızın loderine dikkat edin.loder 219v3 geçmezse kanal kilidi açılmaz.cihazında yazılımı yüklemeden önce 616-618-619 loderliler yazılımdan sonra cihazınız 219 lodere geçmezse yazılımdan sonra 219v.4 loderi cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim çok güzel olmuş ellerin dert görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1030 sky da denedim yenı menu guzel,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memedim ellerine sağlık ama *** kiliti açmak için ben denedim önce reset atıyorum sonra tekrar denedim *** kilit açıldı; bende 1030 sky var bissler de ilk önce ses gliyor görüntü yok sonra şifreleri defult ettikten sonra çözüyor
    bir hatamız varsa kusura bakma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metameta Nickli Üyeden Alıntı
    memedim ellerine sağlık ama *** kiliti açmak için ben denedim önce reset atıyorum sonra tekrar denedim *** kilit açıldı; bende 1030 sky var bissler de ilk önce ses gliyor görüntü yok sonra şifreleri defult ettikten sonra çözüyor
    bir hatamız varsa kusura bakma

:computer: lodur 2.1.9v3 lodurda kanal kilidini acabilmek için cihazda ilk önce keyleri sarı+mavi+yeşil+menu sora sarı+ok *** defult yapılmalı cihaz reset için eski bordlarda exıt+exıt+exıt+1 tuşlayarak co yani yeni bordlarda p+p+p+1 tuşlayarak cihaz resetlenmeli ondan sonra kanal kilidi aktif olacaktır veya cihaza yeni yazılımı yüklemeden kanal kilidi açık konuma alınıp yazılım ondan sonra yüklenmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Very nice new software. Very happy colors!
    I installed the At 7010 version,
    is there also a:
    AT-7011DCIZ_new color_HW-12[1].C1.A5_SW-02.00.07.zip
    version??

Thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv cabo da donmalar oluyor multiler haric hepsi calısıyor yazılım ıcın tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps ler ne zaman gelecek

tpseler nezamn gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allways üstat emege saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim 1030 sky cihazım var.benim cihazdada donma ve kırılma oluyor fakat hangi kanal da kırılma oluyorsa o kanalın frekansını 2 geriye çekerek tekrar sadece o freansta rama yaptım ve o kanaldaki frekansların kırılmaları yok oldu.ayrıca menü için teşekkürler.yine de yeni menü istiyoruz.yeni menüde yüzdelik dereceleri ve ekrandaki menü daha küçük estetik olanı yapan olursa bildirsin lü[email protected]

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri