REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: sunny menü rengi degişik yazılımlar 20.01.2005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart menu rek calısması memedim yardım

arkadaslar mesajları tam okuyup oyle yanıtlayalım bazı arkadaslar cevapları tam gelmıyor sımdıden tesekkuler
    degerlı arkadasım memedim bende yenı menu hazırladım ve menuyu sunnylerer uyarlama yaptım radıac tools dan gırmek ıstedım bırde burada menu sayfalrı parca parca goruluyor ben sadece kanal arama kısmını degısterecegım kanal arama asagıda anten ayaları otomatık arama kanal arama fabrıka ayarları olarak tır persembe gunu sıteye aktarmam ıcnınde yardım alabılırmıyım bırde kanal goruntu menusu degıstrecegım sınyal olmadıgı zamanda kanal gorutu menusu ıle yazı ekledım o alacak cıhazda sınyal olmadıgı zaman sol ust kosede yanıp sonen kucuk bır uydu resmı var bunu yanıp sonmesını durudurabılırımıyız bırde daten ve yazılar kısmında degsıklık gerekıyormu daten ve yazılar kısmını acabılecegım bır program varmı yardımlarınız luften esırgemeyın
    Konu pamuk tarafından (23-01-2006 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

THIS IS MY UNIT DATA HAVE U HELP ME TO UPDATE ITS SOFTWARE

ksf-570
    inf: 10.05.13-do85
    s/w: v13.00.01
    h/w: v16.00.a1
    loader: v6.1.9

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Serkan Yilmaz KardeŞ Ben 15 GÜn Önce Fİlan Tekrar YazmiŞtim Benİm Cİhaz 7400 Cİm Haha Önce Bİr ArkadaŞ Yazilim AtmiŞti Sunny 1030dci Dİye Bİr Yazilim AtmiŞ Bende 15 GÜn Önce Buradan Bİr Yazilim İndİrİp Attim Fakat Cİhazin FlaŞini YakmiŞim Bİr Hata YapmiŞim Ne YaptiĞimi Bİlmİyorum Şİmdİ Cİhaz Fabrİkada Yenİden Tamİr Olup Geldİ Ama Bu Sefer Benİm Eskİ CÖzÜlen Şİfrelerde GİtmİŞ Ne Yapmam Lazim Bİr Goldmaster Servİsİne Gİttİm Yenİ Yazilim Yok Dedİler 1030dci Yenİ Yazilimi Varmi Yokmu Bİrde Ne Yapmam Lazim Bana Yardimci Olurmusun TeŞekkÜrler KeloĞlan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı keloglan Nickli Üyeden Alıntı
    Selam DeĞerlİ ArkadaŞlar Benİm Cİhaz 7400 Cİm Daha Önceden Bİr ArkadaŞ Sunny 1030dci Yazilim AtmiŞ Bende 15 GÜn Önce Denedİm Fakat Bİr TÜrlÜ Yazilim Atamadim Ve Cİhazin FlaŞini YakmiŞim Bİr Şekİlde Neyse Cİhaz Fabrİkaya Gİttİ Gelde Fakat Şİmdİ Eskİden AÇilan Kanallarda AÇilmiyor Ve Donma Oluyor Goldmaster Servİsİne Gİttİm Yenİ Yazilim Yok Dedİler 1030dci Yenİ Yazilimi Varmi Yokmu Varsa Nasil AtacaĞim Bana Yardimci Olurmusunuz.Şİmdİden TeŞekkÜrler KeloĞlan
    cihazın H/W numarası nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nice one (12 03 a5) Fast no freezes all channels working, just have to input k,s for T*S
    Thanks jimo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Serkan Yilmaz KardeŞ Ben 15 GÜn Önce Fİlan Tekrar YazmiŞtim Benİm Cİhaz 7400 Cİm Haha Önce Bİr ArkadaŞ Yazilim AtmiŞti Sunny 1030dci Dİye Bİr Yazilim AtmiŞ Bende 15 GÜn Önce Buradan Bİr Yazilim İndİrİp Attim Fakat Cİhazin FlaŞini YakmiŞim Bİr Hata YapmiŞim Ne YaptiĞimi Bİlmİyorum Şİmdİ Cİhaz Fabrİkada Yenİden Tamİr Olup Geldİ Ama Bu Sefer Benİm Eskİ CÖzÜlen Şİfrelerde GİtmİŞ Ne Yapmam Lazim Bİr Goldmaster Servİsİne Gİttİm Yenİ Yazilim Yok Dedİler 1030dci Yenİ Yazilimi Varmi Yokmu Bİrde Ne Yapmam Lazim Bana Yardimci Olurmusun TeŞekkÜrler KeloĞlan
    Goldmasterde iki adet model var yani 1 megabayt ve 2 megabayt flashlı cihaz var.sen büyük bir ihtimal cihazına 2 mb yazılımı atmışsındır.Goldmasterde yanlış yazılımda atsan da goldmaster orjinal yazılımı yükleyerek cihazını kurtarabilirdin.bilmiyorum bunu yaptınız mı?Yeni yazılım atarken cihazınızın sitem bilgisi bölümünde H/W yazan yerdeki bilgileri yazarsanız size hangi yazılımı yüklemeyeceginiz konusunda yardımcı olabiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tps ler açmıyor

MaleseF Tps leri açmıyor
    Degerli Mod Arkadaşım
    :spying:
    Konu belçikalı tarafından (24-01-2006 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.
    Su Zehir Bile Olsa Kaynağından İçilir,
    Akara Karışan Olur Öz Bozulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı belçikalı Nickli Üyeden Alıntı
    23 01 06 TARİHLİ Viaccess
    007C00 00 - BE 55 B1 0B AE FD AB CC
    007C00 01 - C8 88 7E 06 46 CB 15 B6

Keyleri girdiğim halde *** Update yazıyor
    ve açmıyor
    yanlış ne yaptık acaba da açtıramıyoruz ?
    *** menüsünde keyleri resetleyin ve yeni keyleri tekrar girin olaki yazılımı yüklediniz yeni yazılımın bot etmesi için cihazı mutlak olarak resetlemelisiniz.
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlan cihazın H/W si şumu bilmiyorum.....
    AT1030DCISKYZ
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.03.A5
    LOADER:V2.1.2.
    C.A.2.2.2.
    SANIRIM BUNLAR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.LÜTFEN ADIM ADIM VERİRSENİZ CİHAZI BİR DAHA TAMİRE GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM..... KELOĞLAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlan cihazın H/W si şumu bilmiyorum.....
    AT1030DCISKYZ
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.03.A5
    LOADER:V2.1.2.
    C.A.2.2.2.
    SANIRIM BUNLAR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.LÜTFEN ADIM ADIM VERİRSENİZ CİHAZI BİR DAHA TAMİRE GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM..... KELOĞLAN
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu yazılımı atabilirsiniz H/W numaranız 12.03.A5

Kolay Gelsin...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri