teşekkürler--tp aesli ne zaman hazır olur acaba(
(
Yazılımlar için tşk..
yeni renkler güzel olmuş..
selam arkadaşlar ya bende suny 1030dcı sky var ve kanallarda 5sn sureyle donma oluyor bir gun olur bir gün olmuyor ne yaptımsa düzeltemedim parcasına varana kadar deyişştik ama yine donma devam ediyor bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinrim....
teşekkürler arkadaşlar yazılımı atınca olup, olmadığını yazarım da birde en sonunda com1 bağlantı kesildi *** gir diye bir yazı çıkıyor *** nedir. teşekkürler
kup calıştırdıktan sonra klavyeden space (boşluk tuşu) basınız..keloglan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar
AES *** girişli yazılımları yavaş yavaş eklemeye başladım. Şimdilik 12.03.A5 aes ok dir. Bu yazılımı 12.01.A5 boardlılarda kullanabilir bir sakıncası yok.
Selamlar.
allways arkadaşım, inxtc, xplus, xdream ve siriusdaki free-x tv nin emu ile izlenebileceği konusunda haberler çıkıyor. bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler...
Ben hiç zannetmiyorum çözüleceğine ama bu uydu dünyasında ne olacağı belli değil. Bazen firmalar bilgi sızdırıyorlar ve bazı kanallar böylece uzun veya kısa bir müddet emu ile seyredebiliyor. Bence daha önce Astradaki premier paketi emuya gelir.
Selamlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri