Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: sunny menü rengi degiþik yazýlýmlar 20.01.2005

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýlýmý yükledikden sonra kanal kilidini açamayan arkadaþlar,yazýlýmý dan sonra cihazýnýzýn loderine dikkat edin.loder 219v3 geçmezse kanal kilidi açýlmaz.cihazýnda yazýlýmý yüklemeden önce 616-618-619 loderliler yazýlýmdan sonra cihazýnýz 219 lodere geçmezse yazýlýmdan sonra 219v.4 loderi cihazýnýza yüklemeniz gerekiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

denedim çok güzel olmuþ ellerin dert görmesin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1030 sky da denedim yený menu guzel,,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

memedim ellerine saðlýk ama *** kiliti açmak için ben denedim önce reset atýyorum sonra tekrar denedim *** kilit açýldý; bende 1030 sky var bissler de ilk önce ses gliyor görüntü yok sonra þifreleri defult ettikten sonra çözüyor
    bir hatamýz varsa kusura bakma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý metameta Nickli Üyeden Alýntý
    memedim ellerine saðlýk ama *** kiliti açmak için ben denedim önce reset atýyorum sonra tekrar denedim *** kilit açýldý; bende 1030 sky var bissler de ilk önce ses gliyor görüntü yok sonra þifreleri defult ettikten sonra çözüyor
    bir hatamýz varsa kusura bakma

:computer: lodur 2.1.9v3 lodurda kanal kilidini acabilmek için cihazda ilk önce keyleri sarý+mavi+yeþil+menu sora sarý+ok *** defult yapýlmalý cihaz reset için eski bordlarda exýt+exýt+exýt+1 tuþlayarak co yani yeni bordlarda p+p+p+1 tuþlayarak cihaz resetlenmeli ondan sonra kanal kilidi aktif olacaktýr veya cihaza yeni yazýlýmý yüklemeden kanal kilidi açýk konuma alýnýp yazýlým ondan sonra yüklenmeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Very nice new software. Very happy colors!
    I installed the At 7010 version,
    is there also a:
    AT-7011DCIZ_new color_HW-12[1].C1.A5_SW-02.00.07.zip
    version??

Thanks

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tv cabo da donmalar oluyor multiler haric hepsi calýsýyor yazýlým ýcýn tesekkurler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tps ler ne zaman gelecek

tpseler nezamn gelecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allways üstat emege saygý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar benim 1030 sky cihazým var.benim cihazdada donma ve kýrýlma oluyor fakat hangi kanal da kýrýlma oluyorsa o kanalýn frekansýný 2 geriye çekerek tekrar sadece o freansta rama yaptým ve o kanaldaki frekanslarýn kýrýlmalarý yok oldu.ayrýca menü için teþekkürler.yine de yeni menü istiyoruz.yeni menüde yüzdelik dereceleri ve ekrandaki menü daha küçük estetik olaný yapan olursa bildirsin lü[email protected]

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri