Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: sunny menü rengi degiþik yazýlýmlar 20.01.2005

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart menu rek calýsmasý memedim yardým

arkadaslar mesajlarý tam okuyup oyle yanýtlayalým bazý arkadaslar cevaplarý tam gelmýyor sýmdýden tesekkuler
    degerlý arkadasým memedim bende yený menu hazýrladým ve menuyu sunnylerer uyarlama yaptým radýac tools dan gýrmek ýstedým býrde burada menu sayfalrý parca parca goruluyor ben sadece kanal arama kýsmýný degýsterecegým kanal arama asagýda anten ayalarý otomatýk arama kanal arama fabrýka ayarlarý olarak týr persembe gunu sýteye aktarmam ýcnýnde yardým alabýlýrmýyým býrde kanal goruntu menusu degýstrecegým sýnyal olmadýgý zamanda kanal gorutu menusu ýle yazý ekledým o alacak cýhazda sýnyal olmadýgý zaman sol ust kosede yanýp sonen kucuk býr uydu resmý var bunu yanýp sonmesýný durudurabýlýrýmýyýz býrde daten ve yazýlar kýsmýnda degsýklýk gerekýyormu daten ve yazýlar kýsmýný acabýlecegým býr program varmý yardýmlarýnýz luften esýrgemeyýn
    Konu pamuk tarafýndan (23-01-2006 Saat 13:35 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

THIS IS MY UNIT DATA HAVE U HELP ME TO UPDATE ITS SOFTWARE

ksf-570
    inf: 10.05.13-do85
    s/w: v13.00.01
    h/w: v16.00.a1
    loader: v6.1.9

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selam Serkan Yilmaz KardeÞ Ben 15 GÜn Önce FÝlan Tekrar YazmiÞtim BenÝm CÝhaz 7400 CÝm Haha Önce BÝr ArkadaÞ Yazilim AtmiÞti Sunny 1030dci DÝye BÝr Yazilim AtmiÞ Bende 15 GÜn Önce Buradan BÝr Yazilim ÝndÝrÝp Attim Fakat CÝhazin FlaÞini YakmiÞim BÝr Hata YapmiÞim Ne YaptiÐimi BÝlmÝyorum ÞÝmdÝ CÝhaz FabrÝkada YenÝden TamÝr Olup GeldÝ Ama Bu Sefer BenÝm EskÝ CÖzÜlen ÞÝfrelerde GÝtmÝÞ Ne Yapmam Lazim BÝr Goldmaster ServÝsÝne GÝttÝm YenÝ Yazilim Yok DedÝler 1030dci YenÝ Yazilimi Varmi Yokmu BÝrde Ne Yapmam Lazim Bana Yardimci Olurmusun TeÞekkÜrler KeloÐlan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý keloglan Nickli Üyeden Alýntý
    Selam DeÐerlÝ ArkadaÞlar BenÝm CÝhaz 7400 CÝm Daha Önceden BÝr ArkadaÞ Sunny 1030dci Yazilim AtmiÞ Bende 15 GÜn Önce DenedÝm Fakat BÝr TÜrlÜ Yazilim Atamadim Ve CÝhazin FlaÞini YakmiÞim BÝr ÞekÝlde Neyse CÝhaz FabrÝkaya GÝttÝ Gelde Fakat ÞÝmdÝ EskÝden AÇilan Kanallarda AÇilmiyor Ve Donma Oluyor Goldmaster ServÝsÝne GÝttÝm YenÝ Yazilim Yok DedÝler 1030dci YenÝ Yazilimi Varmi Yokmu Varsa Nasil AtacaÐim Bana Yardimci Olurmusunuz.ÞÝmdÝden TeÞekkÜrler KeloÐlan
    cihazýn H/W numarasý nedir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nice one (12 03 a5) Fast no freezes all channels working, just have to input k,s for T*S
    Thanks jimo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Selam Serkan Yilmaz KardeÞ Ben 15 GÜn Önce FÝlan Tekrar YazmiÞtim BenÝm CÝhaz 7400 CÝm Haha Önce BÝr ArkadaÞ Yazilim AtmiÞti Sunny 1030dci DÝye BÝr Yazilim AtmiÞ Bende 15 GÜn Önce Buradan BÝr Yazilim ÝndÝrÝp Attim Fakat CÝhazin FlaÞini YakmiÞim BÝr Hata YapmiÞim Ne YaptiÐimi BÝlmÝyorum ÞÝmdÝ CÝhaz FabrÝkada YenÝden TamÝr Olup GeldÝ Ama Bu Sefer BenÝm EskÝ CÖzÜlen ÞÝfrelerde GÝtmÝÞ Ne Yapmam Lazim BÝr Goldmaster ServÝsÝne GÝttÝm YenÝ Yazilim Yok DedÝler 1030dci YenÝ Yazilimi Varmi Yokmu BÝrde Ne Yapmam Lazim Bana Yardimci Olurmusun TeÞekkÜrler KeloÐlan
    Goldmasterde iki adet model var yani 1 megabayt ve 2 megabayt flashlý cihaz var.sen büyük bir ihtimal cihazýna 2 mb yazýlýmý atmýþsýndýr.Goldmasterde yanlýþ yazýlýmda atsan da goldmaster orjinal yazýlýmý yükleyerek cihazýný kurtarabilirdin.bilmiyorum bunu yaptýnýz mý?Yeni yazýlým atarken cihazýnýzýn sitem bilgisi bölümünde H/W yazan yerdeki bilgileri yazarsanýz size hangi yazýlýmý yüklemeyeceginiz konusunda yardýmcý olabiliriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tps ler açmýyor

MaleseF Tps leri açmýyor
    Degerli Mod Arkadaþým
    :spying:
    Konu belçikalý tarafýndan (24-01-2006 Saat 01:10 ) deðiþtirilmiþtir.
    Su Zehir Bile Olsa Kaynaðýndan Ýçilir,
    Akara Karýþan Olur Öz Bozulur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý belçikalý Nickli Üyeden Alýntý
    23 01 06 TARÝHLÝ Viaccess
    007C00 00 - BE 55 B1 0B AE FD AB CC
    007C00 01 - C8 88 7E 06 46 CB 15 B6

Keyleri girdiðim halde *** Update yazýyor
    ve açmýyor
    yanlýþ ne yaptýk acaba da açtýramýyoruz ?
    *** menüsünde keyleri resetleyin ve yeni keyleri tekrar girin olaki yazýlýmý yüklediniz yeni yazýlýmýn bot etmesi için cihazý mutlak olarak resetlemelisiniz.
    kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaþlan cihazýn H/W si þumu bilmiyorum.....
    AT1030DCISKYZ
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.03.A5
    LOADER:V2.1.2.
    C.A.2.2.2.
    SANIRIM BUNLAR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.LÜTFEN ADIM ADIM VERÝRSENÝZ CÝHAZI BÝR DAHA TAMÝRE GÖTÜRMEK ÝSTEMÝYORUM..... KELOÐLAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaþlan cihazýn H/W si þumu bilmiyorum.....
    AT1030DCISKYZ
    S/W:V02.00.06
    H/W:V12.03.A5
    LOADER:V2.1.2.
    C.A.2.2.2.
    SANIRIM BUNLAR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.LÜTFEN ADIM ADIM VERÝRSENÝZ CÝHAZI BÝR DAHA TAMÝRE GÖTÜRMEK ÝSTEMÝYORUM..... KELOÐLAN
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bu yazýlýmý atabilirsiniz H/W numaranýz 12.03.A5

Kolay Gelsin...

Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri