REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İstanbul boğazının suyunuda satmışlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İstanbul boğazının suyunuda satmışlar....

Abone olunması gerektiren bir siteden alıntıdır. Yapan arkadaşın emeğine sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suyu bile satmışlar bakalım daha neler satcaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    suyu bile satmışlar bakalım daha neler satcaklar
    Herşeyden önce Türkiyenin onuru satıldı. 3 kurşluk yabancılara bakanlarımız üstünü arattırıyor, kapılarında saatlerce bekletiyor, Iraktaki 9 adet kımızı çizgimiz yok olup gidiyor.... Deşmeyin beni.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlarülkeyi satıyorlar bu su birşeymi:(:
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adamlarülkeyi satıyorlar bu su birşeymi:(:
    Cabbari, ne güzel diyorsunda , halkımız maalesef bunu anlamaktan aciz. 20-22 yaşlarında tüyü bitmemiş, kendi çevrelerinden, adamlarından kendilerine kaynak aktarmak için onlarca trilyoner yarattılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 2006 da verilmiş ama ben 2007 de istanbulun asya tarafına giderken suyu vardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayro62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu 2006 da verilmiş ama ben 2007 de istanbulun asya tarafına giderken suyu vardı
    anlaşma olmamış suyu tekrar geri verdiler
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlaşma olmamış suyu tekrar geri verdiler
    Evet Cabbari, su yokluğundan suyu mahkeme kararı ile geri almışlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet Cabbari, su yokluğundan suyu mahkeme kararı ile geri almışlar.
    yakında filistinliler gibi olursak şaşırmayalım...israil nasılki filistin topraklarını parayla satın aldı bizim topraklarımızda parayla satın alınıyor....filistinliler vatanlarının parayla satılmasına karşı duramadılar,şimdi de hak iddia ediyorlar...avuçlarını yalarlar....10 seneye kalmaz bizdede aynısı olacak...ondan sonra bakalım bu hükümeti başa getirenler ne avanta almışlarda bu satışçı emperyalist uşaklarını tekrar hükümete getirdi???...sonra kimse kalkıpta bilmiyoduk bilmemne ayaklarına yatmasınlar..ben bizim milletin mayasının iyice bozulduğunu gören birisi olarak açıkça söylüyorumki bizim milletimizin büyük bir kısmı avantası olmadığı yere oy atmaz....gerçek vatanseverleri tenzih ederim tabii ki.....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yakında filistinliler gibi olursak şaşırmayalım...israil nasılki filistin topraklarını parayla satın aldı bizim topraklarımızda parayla satın alınıyor....filistinliler vatanlarının parayla satılmasına karşı duramadılar,şimdi de hak iddia ediyorlar...avuçlarını yalarlar....10 seneye kalmaz bizdede aynısı olacak...ondan sonra bakalım bu hükümeti başa getirenler ne avanta almışlarda bu satışçı emperyalist uşaklarını tekrar hükümete getirdi???...sonra kimse kalkıpta bilmiyoduk bilmemne ayaklarına yatmasınlar..ben bizim milletin mayasının iyice bozulduğunu gören birisi olarak açıkça söylüyorumki bizim milletimizin büyük bir kısmı avantası olmadığı yere oy atmaz....gerçek vatanseverleri tenzih ederim tabii ki.....selametle
    Bütün kalbimle katılıyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri