REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ben Aptalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Th3njoy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Ne kadar beyinsiz adamsın ya bir burdurluya yakışıyormu site hacklemek.Tabi koskoca supersat bu kodlarla hacklenecek öylemi adam olun biraz ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne kadar beyinsiz adamsın ya bir burdurluya yakışıyormu site hacklemek.Tabi koskoca supersat bu kodlarla hacklenecek öylemi adam olun biraz ya
    şimdi bir admin arıyodum bu yazı sebebiyle sayın kosavalı.bu zavallı ne yapmaya çalışmakta anlamak ne mümkün .sanki eline ne gececekse.tecrit etmekte yayar görüyorum .sitemize zarar verenlerin hakketiği sonuç bu olmalı.diğerlerinede örnek amacıyla....
    kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi bir admin arıyodum bu yazı sebebiyle sayın kosavalı.bu zavallı ne yapmaya çalışmakta anlamak ne mümkün .sanki eline ne gececekse.tecrit etmekte yayar görüyorum .sitemize zarar verenlerin hakketiği sonuç bu olmalı.diğerlerinede örnek amacıyla....
    kolaygelsin
    Bu kodların denemesi zaten adminler tarafından yapılıyor.Basit kodlarla kendi sitelerine yonlendirmeye çalışıyorlar ama olmuyor.Bunun önlemi alınmıştır.Alt yap saglam merak etmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kodların denemesi zaten adminler tarafından yapılıyor.Basit kodlarla kendi sitelerine yonlendirmeye çalışıyorlar ama olmuyor.Bunun önlemi alınmıştır.Alt yap saglam merak etmeyin
    :45: bilgi ve paylaşım içinteşekkürler ustam .forumda bulunan herkese kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri