Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: astra premier

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astra premier

:49: arkadaşlar astra premierleri yalova bölgesinden kaçlık çanakla izleyebiliriz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar..:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: arkadaşlar astra premierleri yalova bölgesinden kaçlık çanakla izleyebiliriz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar..:49:
    Karadenizden ben % 50 sinayl alıyorum.Sizin astradan kaç kanal alıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90 cm çanakla sadece 22000 ler var 27500 olan hiçbir tp sinyali yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    90 cm çanakla sadece 22000 ler var 27500 olan hiçbir tp sinyali yok
    Canak ofset olursa cekim gücü daha cok olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim merak ettiğim kaçlık çanak kullanmalıyım 110 veya 120 cm çanakla sonuç alabilirmiyim yalovadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim merak ettiğim kaçlık çanak kullanmalıyım 110 veya 120 cm çanakla sonuç alabilirmiyim yalovadan
    120 cm ile(ofsetle) sonuc alacagınızı zannediyorum kaliteli bir lnb ilede yayınları sorunsuz alabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benim sorunumda aynı otamatik 90 lık anten gündüzleri 22000 lerde bir sorun yok geceleri sinyal tamamen gidiyor 27500 lerde en ufak bir sorun yok acaba yazılımlardan olbilirmi buradaki kaon tabanlı olmayan bir cok cihzlarda bu sorun yaşanmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bengü Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım benim sorunumda aynı otamatik 90 lık anten gündüzleri 22000 lerde bir sorun yok geceleri sinyal tamamen gidiyor 27500 lerde en ufak bir sorun yok acaba yazılımlardan olbilirmi buradaki kaon tabanlı olmayan bir cok cihzlarda bu sorun yaşanmıyor
    Kaon cihzların tunerleri iyi degil.Örnek bir next 2000 le karşılastırın yada gm 11000 serisi ile kaon tabanlıların iyi almadıklarını görürsünüz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri