Adana Demirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Adanaspor ile Lig A'ya çıkmak için el ele vereceklerini bildirdi.
Eriş, yazılı açıklamasında, kamp çalışmalarını Nevşehir'de Adanaspor ile birlikte sürdürdüklerini belirtti.Eriş, ikinci etap kamp çalışmalarında tempoyu artırdıklarını vurgulayarak, futbolcuların gösterdiği performanstan dolayı çok mutlu olduğunu, bu çalışmaların lige yansıyacağını kaydetti.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ile zaman zaman bir araya geldiklerini belirten Eriş, şunları kaydetti:
''Spordaki temel amaç, dostluk ve kardeşliktir. Adana takımları hak ettiği yerde değil. Kemal Kılıç ile Adana gibi güzel bir şehirde çalışmak bana keyif veriyor. Her iki takım da el ele vererek Lig A Grubu'na çıkacaktır. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum.''

Eriş, Corner Sport'un düzenleyeceği turnuva öncesi Kırşehirspor ile yarın özel bir maç yapacaklarını, bu karşılaşmada tüm futbolculara oynama fırsatının verileceği bildirdi.