REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Turk Telekom Yeni Fiyat Listesini Nasýl Buldunuz

Katýlýmcý sayýsý
558. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hayýr Memnun Olmadým

515 92.29%
  • Evet Bu tarifeden Memnun Oldum

43 7.71%
Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Turk Telekomun Yeni Fiyat Listesini (Sabit Hatlar İçin)Nasıl Buldunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yapacak bişey yok arkadaşlar...özellikle adsl konusunda türk telekom tekel olduğu sürece normal konuşma tarifelerinede adam istediği gibi geçiriyor tabiri caizse....bence adsl konusundaki tekelleşmeye karşı bişeyler yapmalıyız....eskiden telekom devletindi ,tekel olması devlet politikasıydı vs...ama şu an öyle bir durum yok....başka firmalarında adsl sağlayıcısı olması gerekli....aksi halde hortumlanan paralar yine bizim ceplerden çıkacak....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rezalet adsleye bicare yokmu hattı kapatayım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

memnun olmadým çünkü gelen gideni aratýyor hallerine geldik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yazikki telefonlarla konuþmayý býraktýk sadece adsl için kullanmaktýyýz zaten adsl kullanmýyanlarda yaiptal etti yada iptal etmeyi düþünmekte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:46: En güzel tepki kapattýrmak ben öyle yaptým nasýl olsa cep tel. var.Benim burada iptal ettirenlerin sayýsý 5 bine ulaþmýþ,haydi sizde katýlýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç memnun olmadım her ne tarife olursa olsun konuştuğumuzdan fazlşasını ödüyoruz
    :smiles24:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eeeeeeee bunun adý özelleþtirme ha bi de arýza olsun kac günde geliyorlar görün. elektrik suda özelleþirse yandýk. ii calýþmalar. En eskiye niye dönmüyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar bunlar iyi gunler daha p.tesiden itibaren baslayip 5 sene boyunca kaziklanacagimiz gunler bizi bekliyo biraz daha ozellessin birimler gorucez sonuclari herkes isyan edecek ama durmakyok ozellestirmeye devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yapmalý??? bence diþimizi sýkýp saðý solu çok fazla aramamalýyýz. artýk eve gelirken hanýmý arayýp ekmek varmý diye bile soruyoruz. aramayý %50 düþürürsek bu türk telekoma bir mesaj olur. kazancý %50 düþünce tutuþur diye düþünüyorum. mümkün olduðunca arama yapmamalýyýz. nasýl olacak bilmem....
    tepki vermeden kimse biþey anlamýyor. chp bile.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ermanco Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslar bunlar iyi gunler daha p.tesiden itibaren baslayip 5 sene boyunca kaziklanacagimiz gunler bizi bekliyo biraz daha ozellessin birimler gorucez sonuclari herkes isyan edecek ama durmakyok ozellestirmeye devam
    özelleþtirmenin bazen kötü yanlarýný oldukca cok goruyoruz örnek telekomun yabancýlarý satýlmasý gibi adamlar artýk kendi bildiklrine hareket ediyorlar tel sabti ücreti 10 ytl oldu mecbur her ay verilecek bu para konusmasanýz bile malesef özelleþtirmeye ben sahsen karsýyým

Sayfa 3/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri