bunu telekomu satanlara sormak lazým sadece int.için kullanýyorum cepler daha uyðun bence vatandaþlarýn birbirinden haberi olmasýn diye uygulandý heralde artýk mektup yazarýz
Hayýr Memnun Olmadým
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum
bunu telekomu satanlara sormak lazým sadece int.için kullanýyorum cepler daha uyðun bence vatandaþlarýn birbirinden haberi olmasýn diye uygulandý heralde artýk mektup yazarýz
TELEKOM PAVYONUNA HOŞGELDİNİZ......![]()
![]()
![]()
Türk telekom yabancı telekom olalı soygun a başladı .Oysa biz indirim ve alt yapıda iyileşme bekliyorduk. Oysa bizim yabancı telekom alt yapıya bakmıyor alt yapı bitince bırakıp kaçacak.Her zaman avrupadan örnek verenler bir baksınlar ordaki hizmet kalitesini ve fiyatları.Acaba yüzleri kızaracak mı? Yabancı Telekom da İndirim yerine resmen soygun var.Gerçi bizi soyduranlar utansın....
arkadaþlar benimde hem telefon hemde internet çok gelmeye baþladý.önceden birçok proðram indiriyordum bilgisayarým dükkandaydý.sabahtan akþamakadar internetim açýktý 29 ytl ödüyordum.þimdi ise indirim var diyorlar kota arttý diyorlar.benim bilgisayar evde ve sadece akþamlarý internete en fazla 4 saat giriyorum.hiç proðram felanda indirmiyorum nedendir bilmem çok para gelmeye baþladý.35 ytlden aþþaða düþmüyor bir anlam veremiyorum?bunlar indirdik deyip boyna bizi kazýklýyorlar.hani indirim olduydu?4 aydýr telekoma çok fazla para ödedim arkadaþlar 4 ayda toplam telefon ve internet 400 ytl geldi.ev telefonunu eskisinden de az kullanýyoruz.hepimizin cep telefonu var.acaba mahkemeye mi baþ vursam þikayetci olsammý bir fikir verirseniz çok sevinirim.
Fırsatçılar .......
bizi de özelleþtirseler iyi olur baksanýza özelleþenler parayý kýrýyor....
Memnun olacak bir yanı yok
malesef bi türlü memnun olamadım şu telekomdan velhasıl karşıdakini memnun etmek işlerine gelmiyor![]()
alben dende o kadar 2-3 ay önce milletin telefon faturaları bir an da uç tu 20-30-40 ytl gibi tabi bunlar da onun indirimi tabi adsl deki eski ve yeni fiyatlar da cabası ben 25- 30 ytl öderken yani abone 15- ytl den başlıyor ve kurulum da bedava ben 65 -ytl kurulum üçreti verdim tabi benim gibi olanlar daha çok ondan son ra indirim yaptık biyorlar olan yine tüketicinin oluyor zengin de parasına para katsın ...
Bizim telefon faturası taş çatlasın 15 ytl geliyor görüşmelerimizide yapıyoruz![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri