ama bu telekom iyi ce bizi keriz sandý bakýn adam bizi arýyor yurt dýþýndan saati 1.5 ytl internet 24 mb. sýnýrsýz + kablolu yayýn 2500 euro maaþ üzerinden sadece 40 euro telekomu da sattýlar ya adam istedigi gibi bize kazýk yapar
Hayýr Memnun Olmadým
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum
ama bu telekom iyi ce bizi keriz sandý bakýn adam bizi arýyor yurt dýþýndan saati 1.5 ytl internet 24 mb. sýnýrsýz + kablolu yayýn 2500 euro maaþ üzerinden sadece 40 euro telekomu da sattýlar ya adam istedigi gibi bize kazýk yapar
napalım arkadaşlar birileri yine Halkın cebinden zengin olup parasına para katacak
alyapısı bitmiş vaziyette aldıkları telekomda fiyat ucuzlatacaklarına zam yapıyorlar dolayısıyle bindikleri dalı kesiyorlar bence.
sömürülüyoruz.
ben bu telekomdan nefret ediyorum bunun adı rüşfet
10.640 ytl sabit ücret artı ötv + kadeve + 14.200 yapıyor resmen zoraki rüşvet hesapladınızmı hiç bunları yani yok akşam şukadar ücretsiz
kardeşim bu saatte ücretsiz diye akşam satinimi beklemeliyim nedir bu kepazelik
böyle adamlara bu yarar zaten baþýmýzdakiler böyle özelleþtirirse adamlarda böyle yapar iyi olmuþ dogru düzgün þecelerdi baþlarýndakileri yazýk günah geliri cok olan öder ama birde düþük gelirli olan ailelerimize ne diyecegiz ??..karar sizin arkadaþlar
adsle olmasa telefonu kulanmıyacağım alın sizin olsun diyeceğim bu ne yaw resmen soygunculuk yapıyorlar .
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri