arkadaþlar adamlar iþlerini iyi biliyorlar öylede olsa böylede olsa kazýklýyorlar yani kazýðýn iki ucuda sivri.........gerisini siz anlayýn...
Hayýr Memnun Olmadým
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum
arkadaþlar adamlar iþlerini iyi biliyorlar öylede olsa böylede olsa kazýklýyorlar yani kazýðýn iki ucuda sivri.........gerisini siz anlayýn...
evet resmen soygun.
özelleþtirmeleri destekleyenler bir gün gelir maðduru olurlar en çok gelir getiren sektörleri hiç fiyatýna peþkeþ çektiler ama anlayan kim..............
bunun ekonomiyle bir ilgisi kalmadý galiba arkadaþlar.ciddi bir vicdan erezyonuna uðruyoruz,bizi bu güne kadar ayakta tutan ekonomik refahýmýz deðildi,toplumsal deðerlerimizdi .þimdi biz dahil herkes gücü yettiðince cebine çalýþýyor.herkes bana bir þey olmaz diyor....herkes çalýþmadan yorulmadan zengin olmak istiyor ama merak etmesinler devlette satýlacak þey kalmadý ,þimdi kendilerini satacaklar onlar da peþ para etmezler................
![]()
bunun ekonomiyle bir ilgisi kalmadý galiba arkadaþlar.ciddi bir vicdan erezyonuna uðruyoruz,bizi bu güne kadar ayakta tutan ekonomik refahýmýz deðildi,toplumsal deðerlerimizdi .þimdi biz dahil herkes gücü yettiðince cebine çalýþýyor.herkes bana bir þey olmaz diyor....herkes çalýþmadan yorulmadan zengin olmak istiyor ama merak etmesinler devlette satýlacak þey kalmadý ,þimdi kendilerini satacaklar onlar da peþ para etmezler................
telekomu lübnanlý rmeni-ingiliz ortaklýðýna peþkeþ çekip vataný satanlara ve bunlara oy verenlere lanet olsun.telkom reklamlarýnda ne diyor:neymiþ fatura yüksekmiþ.o zaman baðýr kardeþim(yani sen bu faturayý öpüle öpüle ödeyeceksin demek istiyorlar.) bizimle reklamlar yoku ile dalga geçiyorlar.çünkü global sermayenin yerli iþbirlikçileri telkomu peþkeþ çekmiþler ve sen global sermayenin þevkatli kucaðýndasýn.
bizim halkýmýz buna müstahaktýr az bile
bence bu millete az bile inþallah daha fazla zam yaparlar bu memleketin insanlarýna mustahak umarým gelecek seçimde iktidarýn oylarý %7o olur
bu bir soygun. telefonumu kapatmayý düþünüyorum.
adsl kullanmak için telefon hattýna gerek yok.
bir de halkýný soyduran zihniyete yazýklar olsun baþka ne diyelim.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri