bu ay sonunda bende hattımı kapatıyorum bence en guzel tepkı bu olmalı
Hayýr Memnun Olmadým
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum
bu ay sonunda bende hattımı kapatıyorum bence en guzel tepkı bu olmalı
böyle saçmalýk olmaz konuþmasak bile bir sürü aidat, vergi, kdv vs. bunlrýn yaptýðý resmen soygun
Arkadaþlar her halde telefonlarý Ýptal Edeceðiz Bence Herkez Bu Konuya Duyarlý Olmalýdýr.Askeri Ücretin 400 Ytl Olduðu Bir Zamanda Bu Resmen Halkýn Konuþma Özgürlüðünü Kýsýtlamaktýr.Ýnþallah Kýsa Zamanda Yanlýþtan Dönerler.
bu ötv ler yýldýrdý artýk .. Zaten evde doðru dürüst kullanmýyorum cep olduktan sonra .. Sabit telefonun vakti bitti artýk çað deðiþiyor bunlar ise ucuzlatana akýl yolu ile pahalýlaþtýrýyorlar..
yav biz daha neler göreceğiz daha bunlar {{A}}daha bunun{{B}}'si var...
![]()
Ben hem ADSL!mi hemde hattýmý iptal ettirdim. Resmen cebimizdeki parayý alýyorlar.Alo demeden 19 YTL fatura ödedim. Artýk Beni Soyamayacaklar.
şahsen bireysel tepkinin etkisinden emin olmasamda dilekçemi verdim kapatıyorun. (ben telekomun verdiğde fazlasını aldığını düşünüyorum.ve boykot ediyorum.)
Değerli Forumdaşlarım Ülke genelinde türktelekom( asıladı İTALYTELEKOM) sizce adından mütevellit bizi böyle soyması normaldir Ülke genelinde Hat kapama eylemi yapmaya ne dersiniz.İTALYAN lar kazanmasın be kardeşim.
bu tekom tam bir hýrsýz mileti soyuyor benimde adsl almassa kapatacagým telefonla hiç konuþmadým 32 ytl fatura gelmiþ eskiden 15.16 geliyor þimdi nasýl bu düþüþ fiatlar yükselmiþ hangi akýllýlar hazýrlýyor bu fiatlar gecekten kendileri inanýyorlarmý biz fiatlarý düþürdük diye hey telakom kendinde inanýyormusun bu indirime???????????????
soygunun daniskasý
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri