sabit ücret karþýlýðý olan kontör görüþme saatleride 22:00 dan sonra olmasý çok kötü.insanla dalga geçiyorlar
Hayýr Memnun Olmadým
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum
sabit ücret karþýlýðý olan kontör görüþme saatleride 22:00 dan sonra olmasý çok kötü.insanla dalga geçiyorlar
Gelen gideni aratýrmýþ arkadaþlar...
ArkadaŞlar Bunlar Şerefsİz Bunlar Şayet Bİzİ İnsan Yerİne Koyup BİrŞeyler Yapacak Olsalar Arkadasimin Dedİgİ Gİbİ 22:00 Den Sonra Dİye İnsanla Harbİ Dalga GeÇİyorlar Olmaz Boyle BİrŞey Kapattiralim Onlar B İze Yalvarsin Para Bİzde Arkadaslar Para Bİzde
Telokomu alanında satanında zammı yapanında bu vergilerle halkı soyanında Allah cezasını versin.Aslında biz bunları layıkı ile hakediyoruz.
Hadi durmak yok satın memleketi, peşkeş çekin elalemin ermenisi yahudisine.
Bağırın,çığırın , isyan edin bakalım kim duyacak sizleri merak ediyorum.
Saygılar,
Cem Yýlmaz'ýn reklam parasýný nasýl ödenecek.
tüketici haklarý neredeeeeeeeeeeeeeeeeee.lanet olsun
....................................ceza lan dýk.......hani indirim
Bu Kazikladiklari Paralari Bİrde Gerİ Ödeyeekler Fİlan Dİ
Rezalet Burda Yazilanlari Okuyorum İnanin O Kadar Dogru Yaziyorsunuz Kİ Cem Yilmazindan Bİlmem Nesİne Kadar Ama Bİzİm Elİmİzden Sadece Bu Mu Gelİyor İkİ Kelİme Yazmak .. Bİraz Dusunelİm Kaktigimin Tlf Nunu Kapattiralim Gİtsİn ... Colugumuz Cocugumuz Var Riziklarini Caliyor Bu Şerefsİzlar
Evet Memnun Olan Kİmse Yok Ama Tepkİ Vermek Gerekİyor Bence. Adsl Kapattim Ardindan Sabİt Telefonu Da Kapattim. Şİmdİ Sira DİĞer Sabİt Telefon Ve Annemde Kİ Telefonlarda Hepsİnİ Kapattiracam. Her Ay Ortala 160 Ytl ÖdÜyorum Bundan Sonra Alsinlar Bakalim...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri