bu millet keriz olduðu sürece semer vuran çok olur nereye kadar sürecek bu sesizlik
Hayýr Memnun Olmadým
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum
bu millet keriz olduðu sürece semer vuran çok olur nereye kadar sürecek bu sesizlik
Bunlar delirmiþ galiba walla en iyisi cep telefonu...
önce geçmişini...
sonra geleceğini...
sonrada DİNİNİ....
KAÇA SATARSIN....
bu tam bir soygun düzeni. sabit ücret alýyorlar. onun üstüne konuþ konuþma hem kdv hem de ötv koyuyorlar. 11 ytl lik konuþma ücretine 40 kusur ytl fatura ödedim. bu nasýl bir hizmet anlayýþý. bir de çýkarmýþlar Cem Yýlmaz ý yok dayým 54 yaþýnda yok bilmem ne. milletle alay ediyorlar. Cem Yýlmaz reklamda türban veya çarþaf da giyer artýk. Þirketin adýný da Yarab Telekom koysunlar bence.
haberleþme aðýmzýn baþýna yabancýyý getitrsek olacaðý bu olur.
indirim derler bindiriler.
faturalarýna bakýn konuþma ücretinizin en az 4 kaýtý ücret ödüyorsunuz.
benim 6,00ytl 26,800
Yahu arkadaşım ben hesaplı hat tarifesindeyim şehiriçi iki aramam var bunların tutarı 2 küsür YTL eski tarifede sabit ücret 6 küsür ytl(İster konuş ister konuşma) gelen fatura 12,50 YTL.Şimdi merak ediyorum siz görüşmelerinizi nasıl yapıyorsunuzda ben iki kısa görüşmeye karşılık 12,5 ytl öderken siz 15 YTL ödüyorsunuz .Bir yolu varsa bizede izah edin de bizde uygulayalım , faturalar az gelsin bari.....Desenize bu kadar vatandaş yalandan yere mi isyan ediyor, hikayeden mi sızlanıyor...Anlamak ümkün değil.:46:
Saygılar,
Konu ozay_74 tarafýndan (27-07-2007 Saat 15:07 ) deðiþtirilmiþtir.
hepimiz þikayet ediyoruz ama adamlar yine baþýmýzda ? ?????????
Adamlarýn indirim dediði her þey bindirim oluyor be
cep telefonlarındaki sınırsız internet(eskiden yapılmıştı) tekrar gündeme gelse anında ADSL yide ev tel. nunuda kapattırcam..resmen kekliyolar milleti.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri