Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Msn Dİkkat Rea Kod Adli Bir Hacker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyeden mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiyeden mi?

mi acaba ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mi acaba ???
    Bildiğim kadarıyla rus idi şerro

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pato_banton Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçen sene duymuştum ben onu sanırım sadece konuyu güncelleştirdin bi sonuç çıkmamıştı o rekordan fostu yani
    sen geçen sene duydun ama bugün benim arkadaşlarım heklendi
    nasıl oluyor bu iş söyle bakim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiyelimi bu wetan haini
    net bilmiyorum mehmet usta ama almanyadan diyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerizekalılıkta sınır tanınmaz....ulan madem öyle bi yeteneğin var gir bari şu terör yanlısı siteleri hack lede vatana millete hayırlı bi iş yap....
    tarafımdan yapılıyor bunlar kardeşim..pkk sitelerine saat 2 ile 5 arası salırıyoruz..MSn olayını yapnlarsa *** logger atıyorlar..bunları yapanlar genellikle netkafeler..demek istediğimi anladın ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerizekalılıkta sınır tanınmaz....ulan madem öyle bi yeteneğin var gir bari şu terör yanlısı siteleri hack lede vatana millete hayırlı bi iş yap....
    vatan hainiymiş hıyarto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir gün kafayı kıracak rekor diye o zaman görecek..dünyanın kaç buçak oldugunu

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri