o4 06 tarihli yazılım ve emöu aktif yaptım tpslerde sorun yok çalışıyor
o4 06 tarihli yazılım ve emöu aktif yaptım tpslerde sorun yok çalışıyor
Hemen durum bildirdiin için memnun oldum.Kolaygelsin.
benim sadece sirris ve astra uydularındaki paketler çalışmıyor saten otekilerde sorun yoktu belirtmiştim kusura bakmayın fazla yazıyorum galiba ama sadece başka turlu nasıl çalıştırırız onun için yazıyorum saygılar
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler olmadı ama tekrar yazılım atıp tekrar deneyeyim belki duzelir ben hazırkanal yuklemiştim sonra programda data yazan yere bastım birde oyle birşey yukledi gerçi cıhazı sonradan fabrika ayarlarına çevirdim ama kafamda soru kalmasın tekrar yazılım yukleyip reset yapıp tekrar taratıcam saygılar
@AYŞE Bırazdan yazcaklarımı uygulayınızok.
Cıhazınıza yazılım atmadan önce cıhazınıza KOMPLE FABRIKA RESETI cekıp cıhazınızı STB ( GECICI KAPAMA ) konumuna alıp yazılımı atınız ve yazılım bıtıkten sonra tekrardan KOPLE FABRIKA RESET'ı cekınız ardından cıhazınızdakı *** YAZMA SAHASI'na gırıp SET DEFOULT *** ( FAB. *** )
son olarakta kesınlıkle cıhazınıza aıt olan bı öncekı yazılıma aıt olan SETING'ı kulanmayınız onun yerıne tekrardan cıhazınızı KOMPLE TARATINIZ duzeldiğini ve actığini göreceksiniz şimdiden iyi calişmalar kolay gelsin.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri