ustatlar sirrüsü seyredemiyorum hangi yazılımı atmam lazım nerden bulabilirim
ustatlar sirrüsü seyredemiyorum hangi yazılımı atmam lazım nerden bulabilirim
@AYŞE Cıhazınız için yardım istemişiniz ama ne yazıkkı tamm manası ile cıhazınız hakında bılgıler yazmamişinizmesela neler dıyeceksınız.
Cıhazın MARKASI = ?
Cıhazın MODEL NO'su = ?
Bunları yazınızkı sıze tam cevap yazalım ok şimdiden kolay gelsin iyi calişmalar.
next ye- 5000 cı mpa son yazılım tps au yazılımı attık fakat sirrüsteki acılması gereken kanallar acamadık daha once kington yazılımı atmadık ondan olurmu saygılar
Konu AYŞE tarafından (25-07-2007 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzeltm
tps auto yazılımı attıktan sonra cihaza *** dosyası atıysanız siriusu acmaz oyuzden *** menüsüne gelin fab çıkış *** diye bi yer var orayı yapın yanı keyleri fabrıka ayarlarına döndürün siriusu acarsnız
@AYŞE Cıhazınızda aşağida yazdiğim acıklamayı uygulayınız
*** MENU'ne gırıp ordayken SARI tuşa basıp cıkınız SIRIUS uydusundakı kanalları acaktır bılgılerınıze.
nextin 5000 5500 7500 serilerinde *** bölümünde cw bölümü olmadığı için keyler gizlidir yazılımdan sonra cihaza *** dosyası atıldığı takdirde siriusun gizli olan keleri kayboluyor sarı tuşa basıp keyleri fabrıka cıkış keylerine getirildiği takdırde ancak ozaman siriusu acar
cıhaza *** dosyası atmadım yazılım attım rest yaptım tarattım fakat acılmadaı yapmış olduğum işlem bu başka ne yapmam gerek tps ler acıldı fakat astra ve sirrüs yok yeni *** girdim astrya ama acamadım başka ne yapabilirim
Konu AYŞE tarafından (26-07-2007 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzenleme eksik yazı
en son tps auto yazılım 6cı ayın
Bir de arkadaşlar;EMU AKTİF yapmayı unutan arkadaşımız da çok oluyor...Dolayısıyla;dil sçeneğinden KIRMIZI 2528 yapıp emu-aktif edin...Kolaygelsin..Eğer sorunun devam ederse hemen yaz...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri