REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: nyardım 500ci mpa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o4 06 tarihli yazılım ve emöu aktif yaptım tpslerde sorun yok çalışıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemen durum bildirdiin için memnun oldum.Kolaygelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim sadece sirris ve astra uydularındaki paketler çalışmıyor saten otekilerde sorun yoktu belirtmiştim kusura bakmayın fazla yazıyorum galiba ama sadece başka turlu nasıl çalıştırırız onun için yazıyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYŞE Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sadece sirris ve astra uydularındaki paketler çalışmıyor saten otekilerde sorun yoktu belirtmiştim kusura bakmayın fazla yazıyorum galiba ama sadece başka turlu nasıl çalıştırırız onun için yazıyorum saygılar
    astrada zaten d+ paketini güncel keylerle izleyebilirsiniz sirius içinse dediklerimizi yaptıysan acması lazım yazılımlarda b iproblem yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler olmadı ama tekrar yazılım atıp tekrar deneyeyim belki duzelir ben hazırkanal yuklemiştim sonra programda data yazan yere bastım birde oyle birşey yukledi gerçi cıhazı sonradan fabrika ayarlarına çevirdim ama kafamda soru kalmasın tekrar yazılım yukleyip reset yapıp tekrar taratıcam saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@AYŞE Bırazdan yazcaklarımı uygulayınızok.

Cıhazınıza yazılım atmadan önce cıhazınıza KOMPLE FABRIKA RESETI cekıp cıhazınızı STB ( GECICI KAPAMA ) konumuna alıp yazılımı atınız ve yazılım bıtıkten sonra tekrardan KOPLE FABRIKA RESET'ı cekınız ardından cıhazınızdakı *** YAZMA SAHASI'na gırıp SET DEFOULT *** ( FAB. *** )
    son olarakta kesınlıkle cıhazınıza aıt olan bı öncekı yazılıma aıt olan SETING'ı kulanmayınız onun yerıne tekrardan cıhazınızı KOMPLE TARATINIZ duzeldiğini ve actığini göreceksiniz şimdiden iyi calişmalar kolay gelsin.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri