Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: tps d+ premiere sky?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astrada yuksek caplı anten kullanırsan premiere de var kiosk ları izleyebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d+ tv cabomu
    d+ kiosk premiere mi? diyim bu sefer çünkü hiç izlemediğimden karar veremem siz bilir kişisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 90'lık Çanakla Alabilirsin Hispasatı

Alıntı FaRCoN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bu hispasat uydusunda hangi kanallar var ve eurosport2'yi izleyebilirmiyim.birde çanağın kaçlık olması lazım.birde hemşerim bizim merkezde çekermi bu hispasat kanallar kusura bakma aklıma geldikçe soruyorum
    Kardeş ben Akhisard'dan hispatı izliyorum. Gayette kaliteli kanallar var. Spor kanalları istemediğin kadar var. Yalnız çanağıyın önü açık olacak. Ağaç, bina vb. çanağın önünü kapatmayacak. Astrayı istersen kosovali kardeşin dediği gibi büyük çaplı olması gerekir. 150'den yukarı yani. Seçim senin tabi.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmm teşekkürler emmi hispasat bana uygun olanı olacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kardeşlerin güzeli

Alıntı FaRCoN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar elimde 11400 uydu var internetim var böyle bir güzel forum var ama bir türlü uydumu doğru düzgün kullanamıyorum sürekli okuyorum forumu ama bu terimleri anlamıyorum neyi yüklüyeceğimi bilemiyorum dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar yardım edecek admin veya mod yokmu lütfen yardım edin türksat ve hotbird çanakları var teşekkürler.beklemedeyim
    kardeşlerin güzeli sen en güzeli cihazını acikkoya cevir rahat et 11000 serileri artık biişe yaramıyorhiç olmassa sirusuda seyredersin
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki şimdiki en güzel cihaz ney

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri