Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Feldkamp'tan yeni operasyon sinyali

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Feldkamp'tan yeni operasyon sinyali

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, dün (A) takým kadrosundan çýkarýlan Necati, Hasan Kabze, Cihan ve Orhan'ýn ardýndan kadrodaki azaltmanýn devam edeceðini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapýlan sabah antrenmanýnýn ardýndan basýn mensuplarýna açýklama yapan Feldkamp, ''Kadroda azaltmaya gideceðimizi daha önce söylemiþtik ve dünkü isimler için gerekli açýklamayý Adnan Sezgin yaptý. Biz hala 29 kiþiyle çalýþýyoruz. Sakatlýklarýndan dolayý bizimle birlikte çalýþamayan 4 oyuncu daha var. Tabii ki kadroda yine azalma olacak'' dedi.

Takýmý istediði seviyeye oturtana kadar elindeki oyuncularý deðerlendirmek istediðini anlatan Alman çalýþtýrýcý, ''Bazen sayýyý azaltma açýsýndan iyi oyunculardan bile ayrýlmamýz gerekebilir. Kadroyu mecburen azaltmamýz gerekecek. Buraya geldiðimde takýmda 36 oyuncu vardý. Avrupa'nýn hiçbir takýmýnda hiçbir hoca sezona 36 kiþiyle baþlamaz. Bu konu benim için kolay deðildi, ama sonuçta benim çözmem gereken bir konuydu. Artýk geleceðe bakýyoruz'' diye konuþtu.

''GÝDENLER ÝÇÝN KARARI BÝZ VERDÝK"
    Feldkamp, (A) takýmdan gönderilen isimlerde yönetimin etkisi olup olmadýðýnýn sorulmasý üzerine, þöyle konuþtu: ''Yönetimin bununla ne ilgisi var. Yönetim hiçbir antrenmaný izlemedi. Bu tamamen teknik heyetin kararýdýr ve teknik heyet de aldýðý kararlarý yönetimle paylaþýr. Futbolcularla çalýþacak olan yönetim kurulu deðil.''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yakında kendi gider ..gidişat onu gösteriyor zaten ..40 lık adamı tkımda tut ..20 likleri gönder ..yaşlılık işte ..yaşdaşlarını kolluyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

necati ve kabze gibi forvetleri yollucaksan niye lincoln gibi pasor oyuncu aldiniz anlamadim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zabataygatör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    necati ve kabze gibi forvetleri yollucaksan niye lincoln gibi pasor oyuncu aldiniz anlamadim.
    ikiside beceriksizde ondan adamlar hazýrlýk macýnda bir gol bile atamadý hasanýn ozellikle kacýrdgý goller adamý delirtir bence dogru karar Ama cihan haspolatlý zaten galatasaray a yakýsmýyan bil Futbolcuydu gonderilmesi en dogru kiþiydi oynadýgý 5 sezonda neredeyse hiçbirþey yapmadý

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri