![]()
Necati'den þok iddia !
G.Saray'la yollarýný ayýran Necati Ateþ, gönderilme sebebini açýkladý.
G.Saray'da teknik direktör Feldkamp’ýn Orhan, Cihan ve Hasan Kabze ile birlikte yeni sezon kadrosunda istemediðini açýkladýðý Necati Ateþ, zehir zemberek açýklamalar yaptý.
Sarý-kýrmýzýlý takýmla 2011’e kadar sözleþmesi bulunmasýna raðmen, Feldkamp’ýn isteðiyle takýmdan uzaklaþtýrýlan milli futbolcu, gönderilmesinin nedeninin G.Saray yönetimi olduðunu söyledi.Necati, takýmdan gönderilmesiyle ilgili olarak yaptýðý açýklamada þunlarý söyledi: “Benim, teknik direktörümüz Feldkamp’la herhangi bir sorunum olamaz, olmadý da. Olmasý için bir neden de yok. Ben yaz tatilindeyken yönetim, teknik direktör Feldkamp’la anlaþýlmýþ. Hayalimde hep bir Alman hoca ile çalýþmak vardý. Ancak yolun baþýndayken böylesi kýsmetmiþ. Bundan sonra G.Saray Kulübü’ne de, bana da hakkýmýzda hayýrlýsý ne ise o olsun. Benim sorunlu olduðum þeklinde birtakým haberler çýkýyor. Kesinlikle kimseyle sorunlu deðilim. Bu durum hocanýn takdiridir. Onlarý da anlýyorum.
"BAÞKA KÝM PARA EDER KÝ?"
Bugün mantýklý bir þekilde düþündüðünüz zaman aldýðým yýllýk ücretin fazla olmasý en önemli neden olarak göze çarpýyor. Takýmda bugün gönderdiðiniz zaman kim para edebilir ki? Ben de para edeceðim için beni gönderdiler. Bazýlarý da kampta sergilediðim performansýn beðenilmediðinden dem vuruyor. Ben genç bir çocuk deðilim ki kampta kendimi kanýtlayayým. O yüzden beni kalkýp kamptaki performansýmdan dolayý gönderecek deðiller ya. Tek neden olarak, kulübün maddi durumu gözüküyor.”
HENÜZ ANLAÞMA YOK
Ýsviçre ve Almanya’da yapýlan hazýrlýk kampýnda Feldkamp’ýn memnun kalmadýðýný açýkladýðý Necati, son gün oynanan Bochum maçýndan sonra da gözden çýkarýlmýþtý. Maç sonrasý soyunma odasýnýn kapýsýnda antrenör Ahmet Akcan’la görüþen Kalli, “Böyle laubali futbolcu olmaz. Adnan Sezgin’e söyleyin, Necati’ye valizlerini toplamasýný iletsin” demiþti. Alman teknik adam, önceki gün yeni sezonda birlikte çalýþmayý düþünmediðini açýkladýðý 4 futbolcu içinde Necati’yi de saymýþtý.
Feldkamp’ýn raporunun ardýndan henüz bir takýmla anlaþmak için teklif almayan Necati’yi daha önce Alman kulüpleri istemiþti. Hamburg’un istediði belirtilen Necati için resmi teklif gelmemiþti.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri