Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: SupersatForum 2 Yaşında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nice yıllara Supersatforum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vBulletin Version 3.6.8 Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vBulletin Version 3.6.8 Hayırlı olsun
    ilk defa Türkçe bir forumda vBulletin Version 3.6.8 gördüm.hayırlı olsun.yabancı siteleri bilemem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk defa Türkçe bir forumda vBulletin Version 3.6.8 gördüm.hayırlı olsun.yabancı siteleri bilemem.
    Logodada slogondır bizim türkiyede ilk bilen herzaman siz olun diye :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu linkte 3.6.8 le ilgili açıklama var sanırım ama ben anlamadım.malum dili türkçe değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Logodada slogondır bizim türkiyede ilk bilen herzaman siz olun diye :45:
    ilk bilen(lerden) olmak güzeldir:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu linkte 3.6.8 le ilgili açıklama var sanırım ama ben anlamadım.malum dili türkçe değil.
    Bazı Daha önce yasadıgımız internet explorer daki hatalar düzeltildi (Ben kendim çözmüştüm bu olayı zaten) Kullanıcılara giden epostalar bazen gitmiyordu o gibi vs hatalar ve en önemlisi acıklar yok Lamerler dalmasın diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı Daha önce yasadıgımız internet explorer daki hatalar düzeltildi (Ben kendim çözmüştüm bu olayı zaten) Kullanıcılara giden epostalar bazen gitmiyordu o gibi vs hatalar ve en önemlisi acıklar yok Lamerler dalmasın diye
    çoğu yabancı site 3.6.8 veya 3.6.7 gibi v bulletin kullanmıyor.genelde düşük sürümlerini kullanıyor neden acaba? biliyor musunuz?ben merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle güzide vede genç formumuzun 2 yaşını kutluyorum ve daha nice güzel yılara bir arada böyle güzelliklerlen vede sağlılan kutlamalar dileğiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nice yıllara ve paylaşımlara supersatforum

Sayfa 7/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri