REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Yeni Next 9900cis DSMART

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-smart uyumlu cihazlarda emu olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden?cihazin yazilim guncellemesini kapatip,emu yuklesem keyleri kullanamazmiyim cihazin yaziliminin yaninda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben analog'dan dijital aliciya gectim,goruntu ve ses kalitesinden memnun kalmadim.turksat'la alakalimi bu kalitesiz goruntu ve ses?Kablo dan yaptigim antenle daha iyi sonuc aliyorum.Dsmart kanallari vcd kalitesinde kimse gormuoyrmu bunu?Kutucuklar oluyor goruntude,goruntu gecislerinde fln?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wachika Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden?cihazin yazilim guncellemesini kapatip,emu yuklesem keyleri kullanamazmiyim cihazin yaziliminin yaninda?
    O cihazın emu yazılımı varmı arkadaşım d smart emu yazılımı cıkarmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dsmart ın cıkarmayacagını biliorum,cihazın kedi guncellemesini kapatıp keyleri yuklesem sifreli yayınlar da kullanabilirmiyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaz cok kotu,surekli kanalda donuyor.Cihazı kapatıp acıp fabrika ayarlarına donmek gerekiyor.Sakın almayın!Dsmart'ı komple tavsiye etmem sakın almayın.Goruntu kalitesi cok kotu,hep aynı yayın,hep tekrar hep tekrar.Comedy smart'da ki Diziler eski.Filmler eski sakın almayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

berbat alıcı berbat.Donuyor devamlı neresi teknoloji harikası kardesim?Dogruları yazın buraya!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri