Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Isvicre Çin e savas ilan etmis

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nereden bildiniz kandın olmadıklarını?
    foruma sadece erkeklermi girer?
    birde konunun fıkrayla ne alakası var?
    hakkaten yaw ağa...seninde yaşın görünmüyo....kadın olmadığını biliyoızda çokmu ihtiyarladın yoksa.??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakkaten yaw ağa...seninde yaşın görünmüyo....kadın olmadığını biliyoızda çokmu ihtiyarladın yoksa.??????
    benim yaşım gizli öyle pat diye söylenmez
    adminler yaş vermez
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarzan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler her kim olursak olalım bu forumlarda yaş bölümlerimizdeki haneyi doldurmayı ihmal etmeyelim saklınız gizlinizmi var acaba unutmayın siz kadın değilsiniz
    arkadaşım yaşın ne önemi varki 5 yaşın da olsan ne olacak 70 yaşında olsan neolacak önemli olan foruma bir katkısı varmı o yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım yaşın ne önemi varki 5 yaşın da olsan ne olacak 70 yaşında olsan neolacak önemli olan foruma bir katkısı varmı o yeter
    öyle deme usta..CABBARİ yeni bi yılan almış...eskilerine pek uymuyo...yaşlandı bizim koca ağa....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öyle deme usta..CABBARİ yeni bi yılan almış...eskilerine pek uymuyo...yaşlandı bizim koca ağa....
    cabbari bu ne yapacağı belli olmaz onun idare edecez artık:45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıvımanın alemi yok doğru bir tesbit yaptım ben burada bulletfromhell forumda benim yaşlımı göremiyosan gözlerini iyi a-ç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarzan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cıvımanın alemi yok doğru bir tesbit yaptım ben burada bulletfromhell forumda benim yaşlımı göremiyosan gözlerini iyi a-ç
    sevgili tarzan
    bu forumda herkes yaşını yazacak diye net bir kural yok isteyen yazar istemeyen yazmaz cıvıma diye birşeyde söz konusu olamaz merak etmeyin konunun hakimiyiz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hahhahahahhahaha....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri